Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

DENTAL FRESH suuvesi juomaveteen ja entsyymitahna hammaspesuun

Nyt jos koskaan on suuhygieniasta huolehtiminen HELPPOA !


Ientulehdus on lemmikkien tavallisimpia sairauksia. Dental Fresh -tuotteet on suunniteltu eläinten omistajien avuksi huolehtimaan lemmikkien päivittäisestä suu- ja hammashygieniasta.

Juomaveteen lisättävillä Dental Fresh -suuvesillä on kliinisesti todettu teho lemmikkien suun terveyteen - ne vähentävät plakin ja hammaskiven kertymistä, raikastavat hengitystä ja jopa valkaisevat hampaita. Kaiken tämän Dental Fresh saa aikaan niinkin yksinkertaisella keinolla kuin tuhoamalla suun bakteereja - aina eläimen juodessa.

Suuveden maku on neutraali, joten eläimet juovat suuvedellä höystetyn veden siinä missä normaalinkin veden. Koska jotkut eläimet ovat kuitenkin nirsoja juomaan, on erityisesti kissoille suunnattu juomavesi vielä höystetty tonnikala-aromilla juomisen varmistamiseksi ja juomiseen rohkaisemiseksi. Huomio tämä tuotetta valitessasi - maustettu versio ei ehkä sovi ahneelle eläimelle - tai varaudu ainakin pissattamaan useammin :)

Molemmat suuveden tuotevaihtoehdot sopivat sekä kissoille että koirille.

Dental Fresh -suuvesi EI sisällä ksylitolia !!!

Hampaiden säännöllisellä harjauksella on tärkeä merkitys hammaskiven ehkäisyssä, erityisesti niillä yksilöillä joilla on alttius tälle ongelmalle. Entsyymitahnan koostumus on luonnollinen ja maku miedon vaniljainen. Tahna aktivoituu syljen vaikutuksesta ja tuhoaa haitallisia bakteereja.

Hampaat ja ienrajat on tärkeää harjata mekaanisesti puhtaaksi sekä kielen että posken puolelta koko suun alueelta - mieluusti päivittäin. Entsyymitahna on saatavilla myös yhteispakkauksessa Triflex -harjan kanssa. Triflex-harja soveltuu parhaiten keskikokoisille ja suurille koirille arviolta 10 kg:sta ylöspäin.Triflex -harjan koko on sen verran suuri, että se ei valitettavasti sovellu kääpiökoirien hampaiden pesuun.

Annostus ja käyttöohjeet - Dental Fresh Entsyymigeeli

  • Pese lemmikin hampaat ja ienrajat päivittäin harjalla ja entsyymitahnalla parhaiden tulosten saavuttamiseksi, aina kuitenkin vähintään 3 kertaa viikossa
  • Kiinnitä erityistä huomiota siihen, että koko suu tulee käsiteltyä, myös takaosan hankalammin lähestyttävät alueet

Annostus ja käyttöohjeet - Dental Fresh suuvesi juomaveteen

Lisää eläimen päivittäiseen juomaveteen Dental Fresh -suuvettä annostuksella :

  • 1 teelusikallinen (3 ml) 250 ml:aan juomavettä
  • 1/2 korkillista 1 litraan juomavettä
  • 1 korkillinen 2 litraan juomavettä

Jos lemmikki on pienikokoinen, voi valmiiksi sekoitetun 250 ml erän säilyttää jäkaapissa ja annostella tarvittavan määrän juomavettä juoma-astiaan päivittäin.

Koiran normaali nestetarve on ravinnon tyypistä (kuiva/kostea) riippuen keskimäärin 0,5-1 dl / kg / vrk. Lämmin sää ja kova fyysinen rasitus lisäävät eläimen nestetarvetta.

Kissoille on hyödyllistä pitää juomavettä tarjolla useissa eri paikoissa. Pieniä, piripintaan täytettyjä juoma-astioita (esim. pieni juomalasi / kahvikuppi) kannattaa sijoittaa erityisesti sellaisiin paikkoihin, joissa kissa usein viettää aikaa.