Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

DENTAL FRESH suuvesi juomaveteen

Nyt jos koskaan on suuhygieniasta huolehtiminen HELPPOA !


Ientulehdus on lemmikkien tavallisimpia sairauksia. Dental Fresh -tuotteet on suunniteltu eläinten omistajien avuksi huolehtimaan lemmikkien päivittäisestä suu- ja hammashygieniasta.

Juomaveteen lisättävillä Dental Fresh -suuvesillä on kliinisesti todettu teho lemmikkien suun terveyteen - ne vähentävät plakin ja hammaskiven kertymistä, raikastavat hengitystä ja jopa valkaisevat hampaita hellävaraisesti. Kaiken tämän Dental Fresh saa aikaan niinkin yksinkertaisella keinolla kuin tuhoamalla suun bakteereita - aina eläimen juodessa.

Suuveden maku on neutraali, joten eläimet juovat suuvedellä höystetyn veden siinä missä normaalinkin veden. Koska jotkut eläimet ovat kuitenkin nirsoja juomaan, on erityisesti kissoille suunnattuun tuotteeseen lisätty tonnikala-aromi juomisen varmistamiseksi ja juomiseen rohkaisemiseksi. Huomio tämä tuotetta valitessasi - maustettu versio ei ehkä sovi ahneelle eläimelle - tai varaudu ainakin pissattamaan useammin :)

* Molemmat suuveden tuotevaihtoehdot sopivat sekä kissoille että koirille *

* Dental Fresh -suuvesi EI sisällä ksylitolia !!! *

Lemmikin hampaiden säännöllinen harjaaminen on tärkeää

Hampaiden säännöllisellä harjauksella on tärkeä merkitys hammaskiven ehkäisyssä, erityisesti niillä yksilöillä joilla on alttius tälle ongelmalle.

Dental Fresh suuveden käytön lisäksi hampaat ja ienrajat on tärkeää harjata
koko suun alueelta eli sekä kielen että posken puolelta päivittäin.
  • Pese lemmikin hampaat ja ienrajat päivittäin harjalla ja entsyymitahnalla parhaiden tulosten saavuttamiseksi
  • Kiinnitä erityistä huomiota siihen, että koko suu tulee käsiteltyä, myös takaosan hankalammin lähestyttävät alueet
  • Ongelmapotilailla säännöllinen hammastarkastus ja hammaskiven poisto anestesiassa eläinlääkärin vastaanotolla on usein välttämätöntä suun terveyden ylläpitämiseksi
  • Ota aina yhteys eläinlääkäriin terveys- ja hammastarkastusta varten mikäli lemmikin hengitys haisee pahalle. Pahanhajuinen hengitys voi olla merkki paitsi hammas- tai iensairaudesta, myös oire hoitoa vaativasta yleissairaudesta

Annostus ja käyttöohjeet - Dental Fresh suuvesi juomaveteen

Dental Fresh -suuvesi lisätään eläimen päivittäiseen juomaveteen.

Annostus :

  • 1 teelusikallinen (3 ml) 200 ml:aan juomavettä
  • 1/2 korkillista 1 litraan juomavettä
  • 1 korkillinen 2 litraan juomavettä

Koiran normaali nestetarve on ravinnon tyypistä (kuiva/kostea) riippuen keskimäärin 0,5-1 dl / kg / vrk. Lämmin sää ja kova fyysinen rasitus lisäävät eläimen nestetarvetta.

Kissoille on hyvä pitää juomavettä tarjolla useammassa paikassa. Piripintaan täytettyjä juoma-astioita (esim. pieni juomalasi / kahvikuppi) kannattaa sijoittaa erityisesti sellaisiin paikkoihin, joissa kissa usein viettää aikaansa.

Tutustu myös muihin suuhygieniatuotteisiimme :
1-TDC maittava rasvahappotahna tulehtuneille ikenille sekä WeDental entsyymigeeli hammaspesuun !