Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Antimicrobial HydroGel haavageeli 237 ml -30%

Hinta:34.90 €

Huom! Tuotteen päiväys 12-2022

Pitkävaikutteinen antiseptinen geelisuihke ihon, ihovaurioiden, Hot Spot -alueiden ja pienten haavojen puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin.  Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Lievittää kutinaa ja punoitusta. Turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä. Vaaratonta nieltynä ja nuoltuna, voidaan käyttää myös vastasyntyneille. Ei sisällä ärsyttäviä ainesosia, ei allergisoi. Vetericyn Plus HydroGel sopii käytettäväksi kaikille eläinlajeille. Tuote ei sisällä lääkeaineita, eli dopingvaroaika kilpailuihin on 0 vrk.

Tuote: 1042

Suosittelemme myös

Pentupaketti (kasvattajille)

Pennutlogo1007.jpg&width=280&height=500
HUOM!
Toimitamme pentupaketteja ainoastaan pentueen tietoja vastaan !
Muista laittaa pentueen tiedot tilauksen lisätietoja -kohtaan !
Huom! ILMAN MUITA OSTOKSIA pentupakettien toimitusaika on keskimäärin 1-3 viikkoa - teethän siis tilauksesi ajoissa ennen luovutusikää !
Jos tilaat pentupaketin..
Hinta: 0.01 €

Hot Spot antiseptinen suihke 237 ml

1010_VetericynPlus_HotSpot_spray.jpg&width=280&height=500
Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton antiseptinen suihke ihon ja pienten ihovaurioiden puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin. Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Tuote on 100% turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä. Vaaratonta nieltynä..

Tuote: 1010

Hinta: 30.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »