Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pentupaketti - tilapäisesti loppu - tilattavissa taas toukokuussa 2023Hinta:0.01 €

HUOM!

Toimitamme pentupaketteja ainoastaan pentueen tietoja vastaan !

Muista laittaa pentueen tiedot tilauksen lisätietoja -kohtaan !

Huom! ILMAN MUITA OSTOKSIA pentupakettien toimitusaika on keskimäärin 1-3 viikkoa - teethän siis tilauksesi ajoissa ennen luovutusikää !

Jos tilaat pentupaketin lisäksi verkkokaupastamme muita tuotteita, toimitus lähtee meiltä kuten muutkin verkkokauppatilaukset, arviolta 2-4 vrk kuluessa tilauksesta.

Toimi näin :

  1. Tilaa yhtä monta pentupakettia kuin pentuja on syntynyt
  2. Kirjoita "lisätietoja" -kohtaan pentueen tiedot:
  • kennelnimi + rotu
  • emän nimi ja rekisterinumero
  • pentujen syntymäaika 

Mikäli pyydettyjä tietoja ei tilauksen yhteydessä ole toimitettu tai postimaksua ei ole maksettu, pidätämme oikeuden jättää pentupaketin toimittamatta. Mikäli tiedot unohtuivat tilausta tehdessä, voit ilmoittaa ne myös jälkikäteen vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin.

Pentupaketti sisältää jokaiselle pennulle uuteen kotiin mukaan annettavan matkakokoisen Vetericyn Plus -haavasuihkepullon.

Eläimiä - etenkin pentuja - käsitellessä hoitomyönteisyyden säilyttäminen on äärimmäisen tärkeää, näin hoitotoimenpiteet saadaan suoritettua myös jatkossa ongelmitta. Hoitokokemus vesipohjaisella Vetericynillä on eläimelle mahdollisimman vähän stressaava: tuotteiden tuoksu on neutraali ja ne eivät kirvele käytettäessä.

Vetericyn sopii mm. ärtyneen ihon ja tassunpohjien puhtaanapitoon, silmien ja korvien ärsytystilojen ensiapuun ja suun huuhteluun. Tuotetta voi siis käyttää paitsi ensiapuna haaverin sattuessa, myös ärtyneen/kutisevan ihon puhdistukseen.

Tuote on 100% turvallinen ja vaaraton nieltynä/nuoltuna. Vetericyn Plus ei allergisoi eikä sisällä mitään ärsyttäviä ainesosia. Vetericyn sopii erityisen hyvin allergikoille, joilla säännöllinen ihon, korvien ja silmien paikallispuhdistus on välttämätöntä. Vetericyn-tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja ne sopivat käytettäväksi kaikille eläinlajeille. 

Lisätiedot

Valmistaja: Innovacyn inc.
Lisätietoa: www.vetericyn.fi

Suosittelemme myös

Vetericyn+ VF Wound & Skin Cleanser 90 ml

2004_Vetericyn_VF_haavasuihke_90ml&width=280&height=500
Antiseptinen haavasuihke
RAVISTA PUMPPUMEKANISMI ALAS PAINETTUNA ENNEN KÄYTTÖÄ !
Käyttöohje: eläinlääkärin ohjeen mukaan.
Vahvuus: HOCl 0,024 %

HUOM ! Tätä tuotetta ei tule käyttää silmien puhdistamiseen! Tuote on tarkoitettu ainoastaan ihon ja ihovaurioiden sekä haavojen puhdistamiseen. 
Tuote..

Tuote: 2004

Hinta: 29.90 €

Antimicrobial HydroGel haavageeli 89 ml

1042_Hydrogel_237_ml.png&width=280&height=500
Pitkävaikutteinen antimikrobinen geelisuihke ihon, ihovaurioiden, Hot Spot -alueiden ja pienten haavojen puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin.  Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Lievittää kutinaa ja punoitusta. Turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä..

Tuote: 1047

Hinta: 26.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »