Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pentupaketti - muista ilmoittaa pentueen tiedot !Hinta alk.0.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Pentupaketti A: Vetericyn0.00 €
Pentupaketti B: Vetericyn + WeBiotic tabletti 10 kpl + eläinlääkärin ohjeet7.90 €
Pentupaketti C: Vetericyn + WeCalm 2 tabl2.00 €
Pentupaketti Premium: Vetericyn + WeCalm 1 tabl + WeBiotic 10 tabl8.90 €

UUDISTUNEET PENTUPAKETIT - Pentupaketti  A, B, C tai PREMIUM ! Pentupakettien toimitus AINOASTAAN pentueen tietoja vastaan - MUISTA ilmoittaa pentueen tiedot tilauksen LISÄTIETOJA -kohtaan tai viimeistään sähköpostitse vastauksena tilausvahvistukseen ! 

Pentupakettien Toimitus AINOASTAAN pentueen tietoja vastaan - muista siis lisätä pentueen tiedot tilauksen LISÄTIETOJA -kohtaan !

ILMAN MUITA OSTOKSIA pentupaketti A:n toimitusaika on keskimäärin 2-3 viikkoa - teethän siis tilauksesi ajoissa ennen luovutusikää ! Jos tilaat pentupaketin B, C tai Premium (tai verkkokaupastamme muita tuotteita), toimitus lähtee meiltä kuten muutkin verkkokauppatilaukset, arviolta 2-4 vrk kuluessa tilauksesta.

Toimi näin :

 1. Tilaa yhtä monta pentupakettia kuin pentuja on syntynyt
 2. Kirjoita "lisätietoja" -kohtaan pentueen tiedot:
 • kennelnimi + rotu
 • emän nimi ja rekisterinumero
 • pentujen syntymäaika 

Mikäli pyydettyjä tietoja ei tilauksen yhteydessä ole toimitettu, pidätämme oikeuden jättää pentupaketti A:n toimittamatta. Mikäli tiedot unohtuivat tilausta tehdessä, voit ilmoittaa ne myös jälkikäteen vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin.

 

Pentupaketti A (vain postimaksu)

 • Matkakokoinen Vetericyn Plus -haavasuihke haavereiden varalle

Pentupaketti B (maksullinen)

 • Matkakokoinen Vetericyn Plus -haavasuihkepullo haavereiden varalle
 • WeBiotic makutabletit 10 kpl + eläinlääkärin ohjeet ripulin kotihoitoon

Pentupaketti C (maksullinen)

 • Matkakokoinen Vetericyn Plus -haavasuihkepullo haavereiden varalle
 • WeCalm - makutabletti jotta pentu voi lähteä uuteen kotiin rauhallisin mielin

Pentupaketti Premium (maksullinen)

 • Matkakokoinen Vetericyn Plus -haavasuihke
 • WeBiotic tabletti 10 kpl + eläinlääkärin ohjeet ripulin kotihoitoon 
 • WeCalm - makutabletti jotta pentu voi lähteä uuteen kotiin rauhallisin mielin

Pentupaketin sisältämien tuotteiden annostusohjeet:

WeCalm:

Makutabletti annostellaan 1-2 h ennen toivottua vaikutusta (kesto n. 12 h): 

1/4 tabl per 2,5 kg 

1/2 tabl per 5 kg

1 tabl per 10 kg 

WeBiotic makutabletti:
1 tabl / 8 kg kerran vuorokaudessa 7 vrk ajan tai kunnes oireet lievenevät
Webiotic tabletteja voi käyttää esim.
- uuteen ruokaan totuttelun yhteydessä
- matkustaessa / hoitoon jäädessä
- näyttely- / koulutuspäivinä

Vetericyn

Eläimiä - etenkin pentuja - käsitellessä hoitomyönteisyyden säilyttäminen on äärimmäisen tärkeää, näin hoitotoimenpiteet saadaan suoritettua myös jatkossa ongelmitta. Hoitokokemus vesipohjaisella Vetericynillä on eläimelle mahdollisimman vähän stressaava: tuotteiden tuoksu on neutraali ja ne eivät kirvele käytettäessä.

Vetericyn sopii mm. ärtyneen ihon ja tassunpohjien puhtaanapitoon, silmien ja korvien ärsytystilojen ensiapuun ja suun huuhteluun. Tuotetta voi siis käyttää paitsi ensiapuna haaverin sattuessa, myös ärtyneen/kutisevan ihon puhdistukseen.

Tuote on 100% turvallinen ja vaaraton nieltynä/nuoltuna. Vetericyn Plus ei allergisoi eikä sisällä mitään ärsyttäviä ainesosia. Vetericyn sopii erityisen hyvin allergikoille, joilla säännöllinen ihon, korvien ja silmien paikallispuhdistus on välttämätöntä. Vetericyn-tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja ne sopivat käytettäväksi kaikille eläinlajeille. 

WeCalm

WeCalm on koirille ja kissoille tarkoitettu täydennysrehu, joka sopii käytettäväksi sellaisissa tilanteissa jotka jännittävät lemmikkiä. Uuteen kotiin sopeutuminen, matkustaminen tai vaikkapa yksin olemiseen totutteleminen ovat tilanteita, jotka toiset yksilöt kokevat stressaavina. WeCalm auttaa myös keskittymään paremmin oppimistilanteissa, ja se onkin oiva apu paitsi pennuille, myös vilkkaille yksilöille koulutuksen tukena.

WeBiotic

WeBiotic pasta ja makutabletit on koirille ja kissoille tarkoitettu täydennysrehu, joka on tarkoitettu käytettäväksi suoliston toimintahäiriöiden yhteydessä. WeBiotic pasta soveltuu parhaiten akuuttien suolistöhäiriöiden ravitsemukselliseen tukihoitoon (kuten ripulin yhteydessä). Makutabletteja voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi tukemaan suoliston mikrobiston toimintaa esimerkiksi ruokintamuutosten, matkustamisen tai ympäristönmuutosten yhteydessä.

Lisätiedot

Valmistaja: Innovacyn inc.
Valmistaja: Wepharm

Suosittelemme myös

Haavasuihke hevosille 473 ml

Hevosten_haavasuihke.jpg&width=280&height=500
Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton antimikrobinen suihke ihon ja pienten ihovaurioiden puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin. Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Tuotetta voi käyttää myös silmä- tai korvahuuhteena sekä hauteena haavasidosten kanssa. Tuote on..

Tuote: 1000

Hinta: 39.90 €

Hot Spot antimikrobinen suihke 237 ml

1010_VetericynPlus_HotSpot_spray.jpg&width=280&height=500
Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton antimikrobinen suihke ihon ja pienten ihovaurioiden puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin. Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Tuote on 100% turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä. Vaaratonta nieltynä..

Tuote: 1010

Hinta: 30.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »