Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

WePatic Small Breed & Cat 30 makutablettia maksan tueksi (<10kg)

Hinta:41.90 €

WePatic® maittavat makutabletit maksan suojaksi on suunniteltu tarjoamaan ravitsemuksellista tukea maksan toimintaan. WePatic® sisältää antioksidantteja ja maksaa suojaavia ainesosia ja se on suunniteltu käytettäväksi maksaa rasittavissa tilanteissa (lääkitykset, myrkytystilat) sekä kroonisen maksan vajaatoiminnan yhteydessä. 

WePatic Small Breed & Cat 30 makutabletin pakkaus riittää

  • alle 5 kg lemmikille kuukauden ajan

  • 5-10 kg lemmikille 2 viikon ajan

WePatic® Small Breeds and Cats koostumus (per tabletti)

  • SAMe 80 mg
  • Siliphos 10 mg
  • C-vitamiini 15 mg
  • E-vitamiini 12 mg
  • Sinkki 10 mg
  • Seleeni 6 µg

       

Annostus


Alle 5kg: 1 tabl WePatic® Small Breed Dogs and Cats -tuotetta per pv


5-10kg: 2 tabl WePatic® Small Breed Dogs and Cats -tuotetta per pv

Yli 10 kg: Kts. WePatic® Medium and Large Breed 

SAMe (S-ADENOSYYLI-L-METIONIINI) toimii tiolien prekursorina ja lisää glutationin konsentraatiota, mikä on kriittistä glutationiperoksidaasin aktiivisuuden kannalta ja vastustettaessa vapaita happiradikaaleja. WePatic on enteropäällystetty korkeamman hyötyosuuden takaamiseksi.

SILIPHOS (SILYBIN + FOSFATIDYYLIKOLIINIKOMPLEKSI) toimii silybinin lähteenä ja on aktiivinen ja korkean hyötyosuuden omaava antihepatotoksinen ainesosa vapaita happiradikaaleja vastaan, auttaen ehkäisemään haitallisten aineiden päätymistä solutasolle. Vaikuttaa positiivisesti maksaensyymitasoihin. Stimuloi maksasolujen uudistumista ja suojaa jo olemassa olevia maksasoluja. Lisää proteiinisynteesiä. Inhiboi tulehdusta välittävien leukotrieenien tuotantoa hilliten tulehdusreaktiota ja fi­broosia.

E-VITAMIINI toimii keskeisessä roolissa suojautumisessa vapaita happiradikaaleja vastaan. Tärkein rasvaliukoinen vitamiini suojaavassa kompleksissa glutationin ja C-vitamiinin kanssa. Yhdessä seleenin kanssa se auttaa torjumaan peroksidaasien vaikutuksia solukalvoilla, suojaten soluja sappihappojen vaikutuksilta kolestaasin yhteydessä.

C-VITAMIINI on vesiliukoinen vitamiini, joka toimii maksassa lähinnä antioksidanttina, neutraloiden vapaita happiradikaaleja.

SINKKI suojaa maksasoluja iInhiboimalla vapaiden happiradikaalien muodostumista ja suojaten sulfhydryyliryhmiä hapettumiselta. Toimii kuparin kelaattorina auttaen vähentämään ­fibroosia. Inhiboi rasvojen peroksidaatiota stabiloiden solukalvoja.

SELEENI on välttämätön hivenaine ja kofaktori glutationiperoksidaasille, entsyymille, jota tarvitaan vähentämään vapaiden happiradikaalien haitallisia vaikutuksia. Se vähentää myös IL-6 transkriptiota ekspressiota.

Yleistä maksan toiminnasta

Maksa on monipuolinen elin ja se vastaa monista elimistön toiminnoista kuten sapen ja sen komponenttien (bilirubiini, sappihapot, kolesteroli jne.) synteesistä ja erittämisestä. Se osallistuu myös moniin aineenvaihduntareitteihin, kuten proteiinisynteesiin (albumiinin, akuutin faasin proteiinien ja hyytymistekijöiden tuotanto jne.), glukoosi-, kolesteroli-, urea- ja lipidimetaboliaan sekä detoksi­kaatioon. Maksalla on myös tärkeä tehtävä ravintoaineiden varastona. Maksa on näin ollen altis monen tyyppisille vaurioille, olivat ne sitten virusten ja bakteerien aiheuttamia tai liittyen aineenvaihduntaprosesseihin, tulehduksiin, myrkytyksiin tai perinnöllisiin tiloihin. Huolimatta maksan erinomaisesta uusiutumiskyvystä, vakavat akuutit, krooniset tai toistuvat prosessit voivat johtaa fibroosiin eli maksakudoksen korvautumiseen sidekudoksella, ja lopulta maksakudoksen alueittaiseen tuhoutumiseen. Maksan korkea regeneraatio- ja reagointikapasiteetti aiheuttaa oireiden ilmenemistä usein vasta siinä vaiheessa, kun vammojen laajuus on jo merkittävä. Maksan toimintahäiriöiden aiheuttamia yleisoireita ovat lisääntynyt juominen, oksentelu, ripulointi ja väsymys. Eläimen limakalvot ja jopa iho voivat muuttua kellertäviksi. Vatsan alue voi olla arka, vatsaonteloon voi kerääntyä nestettä ja myös muualla voi esiintyä turvotusta.

WePatic® sisältää antioksidantteja ja maksaa suojaavia ainesosia sisältävän yhdistelmän näiden pysyvien vaikutusten minimoimiseksi maksaongelmien yhteydessä. Solujen altistuessa hapelle muodostuu vapaita happiradikaaleja (engl. reactive oxygen species, ROS). Vapaat happiradikaalit ovat happimolekyylejä, jotka ovat menettäneet elektronin ja yrittävät saada sen takaisin lähellä olevilta molekyyleiltä, aiheuttaen samalla vaurioita solukalvoilla ja kollageenissa, ja ongelmia entsyymien toiminnassa ja proteiinisynteesissä, johtaen lopulta jopa muutoksiin ja mutaatioihin DNA:ssa. Lähes kaikki ongelmat maksan fibrinogeneesissä liittyvät vapaiden happiradikaalien toimintaan. Tietyissä tilanteissa vapaiden happiradikaalien muodostuminen lisääntyy johtaen tilaan, jota kutsutaan oksidatiiviseksi stressiksi. Erilaisille myrkyille altistuminen, maksaa rasittavat lääkeaineet, infektiot ja jopa pidempiaikainen kontakti sappihappojen kanssa liittyen kolestaasiin ovat yleisiä syitä vapaiden happiradikaalien lisääntyneen tuotannon taustalla.

Tuotekuvaus

WePatic® Small Breed and Cats 30 tabl

Koostumus per tabletti: Trikalsiumfosfaatti; SAMe (S-adenosyyli-L-metioniini) – 80 mg; maltodekstriini (maissi); maissitärkkelys; Siliphos (silybin + fosfatidyylikoliinikompleksi) - 10 mg; kalsiumstearaatti (orgaanisten happojen kalsiumsuolat); ammoniumhydroksidi; keskipitkäketjuiset triglyseridit; öljyhappo; steariinihappo.

Lisäaineet (per kg): Vitamiinit, provitamiinit ja kemiallisesti tarkkaan määritellyt aineet: E-vitamiini (DL-alfa-tokoferoliasetaatti) (3a700) 45,28 g; C-vitamiini (L-askorbiinihappo) (3a300) 31,13 g. Hivenaineyhdisteet: Sinkkioksidi (E 6) 23,49 g; natriumseleniitti (E 8) 0,025 g. Aromiaineet: Aromi (maksa ja sisäelimet) 58,30 g. Teknologiset lisäaineet: Hyytelöimisaine: mikrokiteinen selluloosa (E 460) 205,66 g. Paakkuuntumisenestoaine: kolloidinen piidioksidi (E 551b) 5,66 g. Stabilointiaine: etyyliselluloosa (E 462) 25,55 g; Natriumalginaatti (E 401) 22,42 g. Ravintoaineet: Raakarasva: 2,6%; Raakakuitu: 21,5%; Raakavalkuainen: 10,3%; Tuhka: 10,6%; Kosteus: 3%.

Lakisääteiset pakkausmerkinnät: 30 kpl 530 mg päällystettyä tablettia Pakkauskoko: 15,90 g. Säilytys alkuperäispakkauksessa kuivassa paikassa suojattuna valolta ja kuumuudelta (alle 25°C). Säilytetään lasten ulottumattomissa.

Valmistaja: Wepharm, S.A. Rua Principal, Lote 12/16C Zona Industrial de Porto de Mós 2480-407 Porto de Mós – Portugal

Maahantuoja: Pia Pharma Oy, Eteläinen-Salmitie 1, 02430 Masala   info@piapharma.fi

Tuote: 92020

Suosittelemme myös

WePatic Medium & Large Breed 30 makutablettia maksan tueksi (>10 kg)

wepatic_maksan_vajaatoiminta.png&width=280&height=500
WePatic® maittavat makutabletit maksan suojaksi on suunniteltu tarjoamaan ravitsemuksellista tukea maksan toimintaan. WePatic® sisältää antioksidantteja ja maksaa suojaavia ainesosia ja se on suunniteltu käytettäväksi maksaa rasittavissa tilanteissa (lääkitykset, myrkytystilat) sekä kroonisen maksan..

Tuote: 92022

Hinta: 89.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »