Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vetericyn Antimicrobial Hot Spot Gel 89 ml

Hinta:26.90 €

RAVISTA PUMPPUMEKANISMI ALAS PAINETTUNA ENNEN KÄYTTÖÄ !

Pitkävaikutteinen antimikrobinen geelisuihke ihon, ihovaurioiden, Hot Spot -alueiden ja pienten haavojen puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin.  Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Lievittää kutinaa ja punoitusta. Turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä. Vaaratonta nieltynä ja nuoltuna, voidaan käyttää myös vastasyntyneille. Ei sisällä ärsyttäviä ainesosia, ei allergisoi. Vetericyn Plus HydroGel sopii käytettäväksi kaikille eläinlajeille. Tuote ei sisällä lääkeaineita, dopingvaroaika kilpailuihin on 0 vrk.

Vahvuus: HOCl 0,010 %

 

Tuote: 1048

Suosittelemme myös

Vetericyn Hot Spot haavasuihke 237 ml

010_VetericynPlus_HotSpotSpray.jpg&width=280&height=500
Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton antimikrobinen suihke Hot Spot-alueen, ihon ja pienten ihovaurioiden puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin. Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Tuote on 100% turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä. Vaaratonta..

Tuote: 1010

Hinta: 30.90 €

Vetericyn Antimikrobinen silmägeeli 89 ml + silmätipat 55 ml

1067_3oz_VetericynPlus_OphthalmicGel.jpg&width=280&height=500
Vetericyn Plus Antimicrobial Ophthalmic Gel ja Ophtalmic Solution -silmätipat Veterinary Formula -sarjasta ovat tehokas yhdistelmäapu ympäristöperäisiin silmän ärsytystiloihin. Tuotteet sopivat käytettäväksi esim. pölystä, hiekasta ym. ärtyneiden silmien puhdistukseen. Geelillä on myös silmiä kosteuttava..

Tuote: 1067 - 2075

Hinta: 51.80 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »