Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Antiseptinen silmäpaketti: Eye Wash & Ophtalmic Gel

Hinta:49.80 €
Vetericyn Plus Eye Wash antiseptinen silmähuuhde ja antiseptinen silmägeeli sopivat silmien rutiinipuhdistukseen sekä avuksi ongelmatilanteissa kuten ympäristö- tai allergiaperäisissä silmien ärsytystiloissa. Säännöllisen huuhdekäytön on todettu myös ehkäisevän vaaleiden karvojen värjäytymistä kyynelnesteen vaikutuksesta. Tuote sopii käytettäväksi kaikilla eläinlajeilla. Vetericyn Plus silmätuotteet eivät sisällä mitään lääkeaineita joten dopingvaroaika kilpailuihin on 0 vrk.

Tuote: 1037 - 1067

Lisätiedot

Valmistaja: Innovacyn inc.
Lisätietoja: www.vetericyn.fi

Suosittelemme myös

Haavasuihke hevosille 473 ml

Hevosten_haavasuihke.jpg&width=280&height=500
Varoaika 0 vrk. Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton antiseptinen suihke ihon ja pienten ihovaurioiden puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin. Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Tuotetta voi käyttää myös silmä- tai korvahuuhteena sekä hauteena haavasidosten kanssa..

Tuote: 1000

Hinta: 39.90 €

Silmähuuhde 473 ml (Pink Eye Spray)

Silmahuuhde_1100_Pink_Eye.jpg&width=280&height=500
Desinfioiva silmähuuhde silmien ympäristöperäisiin ärsytystiloihin. Tuote soveltuu myös iho- ja vedinvaurioiden puhdistukseen, haavahoitoon sekä vetimenpäiden desinfektioon ennen lypsyä, näytteenottoa tai tuubilääkitystä.  Vaaratonta nieltynä ja nuoltuna, voidaan käyttää vastasyntyneille. Utility Spray..

Tuote: 1100

Hinta: 39.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »