Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pentupaketti (kasvattajille)Hinta:0.01 €

Toimitamme pentupaketin ainoastaan postimaksua ja seuraavia tietoja vastaan

1. kennelnimi 2. emän rekisterinumero 3. pentujen lkm ja syntymäaika 

Huomioithan myös, että toimitusaika on 1-3 viikkoa. Teethän tilauksen ajoissa ! 

Laita pyydetty informaatio tilauksen "lisätietoja"-kohtaan. Mikäli pyydettyjä tietoja ei tilauksen yhteydessä ole toimitettu, tai postimaksua ei ole maksettu, pidätämme oikeuden jättää paketin toimittamatta. Mikäli tiedot unohtuivat tilausta tehdessä, onnistuu  niiden ilmoittaminen myös jälkikäteen vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin.

Pentupaketti sisältää jokaiselle pennulle uuteen kotiin mukaan annettavan Vetericyn Plus näytepullon. Eläimiä - etenkin pentuja - hoidettaessa hoitomyönteisyyden säilyttäminen on äärimmäisen tärkeää, näin hoitotoimenpiteet saadaan suoritettua. Hoitokokemus vesipohjaisella Vetericynillä on eläimelle vähemmän stressaava: tuotteiden tuoksu sekä maku on neutraali ja ne eivät kirvele.

Vetericyn-suihke on vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton. Silti Vetericyn tuhoaa 99,999% bakteereista (myös resistentit kannat) ja hiivoista jo 30 sekunnissa. Vetericyn sopii mm. ärtyneen ihon ja tassunpohjien puhtaanapitoon, silmien ja korvien ärsytystilojen ensiapuun ja suun huuhteluun. Tuotetta voi siis käyttää paitsi ensiapuna haaverin sattuessa, myös ärtyneen/kutisevan ihon puhdistuksessa ja usko tai älä - sillä voi puhdistaa myös silmät tai korvat tarvittaessa. Tuote on 100% turvallinen ja vaaraton nieltynä/nuoltuna. Vetericyn Plus ei allergisoi eikä sisällä mitään ärsyttäviä ainesosia. Vetericyn sopii erityisen hyvin allergikoille, joilla säännöllinen ihon, korvien ja silmien paikallispuhdistus on välttämätöntä. Vetericyn-tuoteet ovat ympäristöystävällisia ja ne sopivat käytettäväksi kaikille eläinlajeille.

Lisätiedot

Valmistaja: Innovacyn inc.
Lisätietoa: www.vetericyn.fi

Suosittelemme myös

ALE -50% Antimicrobial Hydrogel 237 ml

1042_Hydrogel_237_ml.png&width=280&height=500
Superalennuksessa erä hydrogeelejä kesän varalle tai akuuttiin tarpeeseen: parasta ennen päiväys  08/2020 ! Pitkävaikutteinen antiseptinen geelisuihke ihon, ihovaurioiden ja pienten haavojen puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin.  Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Lievittää..

Tuote: 1042P

Hinta: 17.45 €34.90 €

Haavasuihke kaikille eläimille 89 ml

Vetericyn_haavasuihke_elaimille.jpg&width=280&height=500
Varoaika 0 vrk. Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton antiseptinen suihke haavojen ja ihovaurioiden puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin. Tuote on 100% turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä.  Vaaratonta nieltynä ja nuoltuna, voidaan käyttää vastasyntyneille..

Tuote: 1007

Hinta: 22.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »