Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Haavasidetarpeet hevoselle

Hinta:23.00 €

6 kpl tarttumaton haavaside (10 x 10 cm), 3 rullaa kipsinalusvanua pehmusteeksi, 2 kpl itseensä tarttuva joustoside (10 cm x 4,5 m) sekä 1 kpl haavateippi.

Käyttöohjeet :

1) Puhdista haava liasta ja eritteistä ja käsittele se Vetericyn haavasuihkeella / hydrogeelillä

2) Aseta tarttumaton haavaside puhdasta haavaa vasten

3) Kääri pehmusteeksi sopiva kerros kipsinalusvanua (n. 2-3 kerrosta kevyeenkin siteeseen)

4)  kääri lopuksi itseensä tarttuva joustoside tukemaan haavataitos ja pehmustekerros paikalleen.

Vaihda side 12 h välein tai eläinlääkärin ohjeen mukaan. Haavataitos on kertakäyttöinen; muut materiaalit voi käyttää uudestaan mikäli ne eivät ole merkittävästi likaantuneet / kostuneet.

HUOM ! Älä käytä liikaa voimaa joustosidettä kääriessäsi. Side ei saa kiristää ! Pehmustetta tulee aina näkyä 1-2 cm joustositeen alta siteen reunoilla - käytä siis pehmustetta reilulla kädellä ja varmista että sitä riittää reunoille saakka painevaurioiden välttämiseksi.

Jos side on liikkuvalla alueella, voit tehdä haavateipistä "jarrut" terveisiin kohtiin. Tee teipistä kaksipuolista joko käärimällä tai muodostamalla ympyrä liimaamalla sopivan pituisen teippipätkän päädyt toisiinsa kiinni. Kiinnitä teippijarru/jarrut karvoihin jalan suuntaisesti pystysuoraan sellaiselle kohtaa jossa ei ole vaurioita ennen pehmustekerroksen käärimistä. Teippijarrut estävät sidettä liikkumasta.  

Tuote: EQ-01

Suosittelemme myös

Vetericyn Plus Wound & Skin 237 ml HydroGel geelisuihke

1042_Hydrogel_237_ml.png&width=280&height=500
Tuote ei sisällä lääkeaineita, eli dopingvaroaika kilpailuihin on 0 vrk. Pitkävaikutteinen antiseptinen geelisuihke ihon..

Tuote: 1042

Hinta: 34.90 €

Osta 3 maksa 2: Vetericyn Plus silmägeeli

1067_silmageeli.jpg&width=280&height=500
Vetericyn Plus Ophtalmic Gel antiseptinen silmägeeli on tehokas apu ympäristöperäisiin silmän ärsytystiloihin. Geeli sopii..

Tuote: 1067P3

Hinta: 65.70 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »