Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Haavasuihke linnuille

Hinta:30.90 €
 Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton antimikrobinen suihke ihon ja pienten ihovaurioiden puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin. Ei varoaikaa munille (0 vrk) ! Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Tuote on 100% turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä. Vaaratonta nieltynä ja nuoltuna, voidaan käyttää vastasyntyneille. Ei sisällä ärsyttäviä ainesosia, ei allergisoi. Tuote sopii lintujen lisäksi myös kaikille muille eläinlajeille.

Tuote: 1012

Lisätiedot

Valmistaja: Innovacyn inc.
Lisätietoa: www.vetericyn.fi

Suosittelemme myös

Haavasuihke eläimille 89 ml

Vetericyn_haavasuihke_elaimille.jpg&width=280&height=500
Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton antimikrobinen suihke haavojen ja ihovaurioiden puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin. Tuote on 100% turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä.  Vaaratonta nieltynä ja nuoltuna, voidaan käyttää vastasyntyneille. Ei sisällä..

Tuote: 1007

Hinta: 22.90 €

Hot Spot antimikrobinen suihke 237 ml

1010_VetericynPlus_HotSpot_spray.jpg&width=280&height=500
Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton antimikrobinen suihke ihon ja pienten ihovaurioiden puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin. Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Tuote on 100% turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä. Vaaratonta nieltynä..

Tuote: 1010

Hinta: 30.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »