Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vetericyn Antimikrobinen silmähuuhde 89 ml

Hinta:23.90 €

Vetericyn Plus Eye Wash antimikrobinen silmähuuhde sopii silmien rutiinipuhdistukseen sekä avuksi ongelmatilanteissa kuten ympäristö- tai allergiaperäisissä silmien ärsytystiloissa. Säännöllisen Vetericyn-silmähuuhteen käytön on todettu myös ehkäisevän vaaleiden karvojen värjäytymistä kyynelnesteen vaikutuksesta!  

Tuote sopii käytettäväksi kaikilla eläinlajeilla. Vetericyn Plus Eye Wash ei sisällä mitään lääkeaineita joten dopingvaroaika kilpailuihin on 0 vrk. Pakkauskoko 89 ml.

Tuote: 1037

Lisätiedot

Valmistaja: Innovacyn inc.
Lisätietoja: www.vetericyn.fi

Suosittelemme myös

Vetericyn Antimikrobinen huuhde kissoille

Vetericyn_antiseptinen_huuhde_kissoille_1028_FelineFacialTherapy.jpg&width=280&height=500
Vetericyn Plus Feline Antimicrobial Facial Therapy on antimikrobinen huuhde kissoille joka sopii mihin tahansa puhdistukseen kun tarvitaan tehokasta mutta hellävaraista tuotetta. Facial Therapy-huuhde on silmien, korvien, suun ja ihon ja ihovaurioiden kuten kissa-akneoireiden hoitotuote yhdessä ja samassa..

Tuote: 1028

Hinta: 19.90 €

Vetericyn Antimikrobinen silmägeeli 89 ml

1067_3oz_VetericynPlus_OphthalmicGel.jpg&width=280&height=500
Vetericyn Plus Antimicrobial Ophthalmic Gel antimikrobinen silmägeeli on tehokas apu ympäristöperäisiin silmän ärsytystiloihin. Geeli sopii käytettäväksi esim. pölystä, hiekasta ym. ärtyneiden silmien puhdistukseen. Tuotetta voi käyttää myös ärtyneelle iholle tai pienien haavojen ja naarmujen puhdistamiseen..

Tuote: 1067

Hinta: 26.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »