Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pentupaketti (kasvattajille)Hinta:0.00 €

Toimitamme paketin näitä tietoja vastaan 1. kennelnimi 2. emän rekisterinumero 3. pentujen lkm ja syntymäaika (laita nämä lisätietoja-kohtaan)

HUOM ! Toimitusaika 1-2 viikkoa ! Teethän tilauksen ajoissa ! 

Pentupaketti sisältää jokaiselle pennulle uuteen kotiin mukaan annettavan Vetericyn Plus näytepullon. Eläimiä - ja etenkin nuoria eläimiä - hoidettaessa hoitomyönteisyyden säilyttäminen on äärimmäisen tärkeää, näin hoitotoimenpiteet saadaan suoritettua. Hoitokokemus vesipohjaisella Vetericynillä on eläimelle vähemmän stressaava: tuotteiden tuoksu sekä maku on neutraali ja ne eivät kirvele. 

Vetericyn-suihke on vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton. Silti Vetericyn tuhoaa 99,999% bakteereista (myös resistentit kannat) ja hiivoista jo 30 sekunnissa. Vetericyn sopii mm. ärtyneen ihon ja tassunpohjien puhtaanapitoon, silmien ja korvien ärsytystilojen ensiapuun ja suun huuhteluun. Tuotetta voi siis käyttää paitsi ensiapuna haaverin sattuessa, myös ärtyneen/kutisevan ihon puhdistuksessa ja usko tai älä - sillä voi puhdistaa myös silmät tai korvat tarvittaessa. Tuote on 100% turvallinen ja vaaraton nieltynä/nuoltuna. Vetericyn Plus ei allergisoi eikä sisällä mitään ärsyttäviä ainesosia. Vetericyn sopii erityisen hyvin allergikoille, joilla säännöllinen ihon, korvien ja silmien paikallispuhdistus on välttämätöntä. Vetericyn-tuoteet ovat ympäristöystävällisia ja ne sopivat käytettäväksi kaikille eläinlajeille. 

Lisätiedot

Valmistaja: Innovacyn inc.
Lisätietoa: www.vetericyn.fi

Suosittelemme myös

Vetericyn Plus haavasuihke linnuille

1012_Vetericyn_haavasuihke_linnuille__pakattu.jpg&width=280&height=500
Varoaika munille 0 vrk!  Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton antiseptinen suihke ihon ja pienten ihovaurioiden puhdistukseen..

Tuote: 1012

Hinta: 30.90 €

Vetericyn Plus silmähuuhde 473 ml

Silmahuuhde_1100_Pink_Eye.jpg&width=280&height=500
Desinfioiva silmähuuhde silmien ympäristöperäisiin ärsytystiloihin. Tuote soveltuu myös iho- ja vedinvaurioiden puhdistukseen..

Tuote: 1100

Hinta: 39.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »