Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pentupaketti (kasvattajille)Hinta:0.00 €

Toimitamme paketin seuraavia tietoja vastaan (kirjoita lisätietoja -kohtaan): 1. emän rekisterinumero 2. kennelnimi 3. pentujen nimet / tunnistusmerkinnät

HUOM ! Toimitusaika 1-2 viikkoa ! Teethän tilauksen ajoissa ! 

Pentupaketti sisältää jokaiselle pennulle uuteen kotiin mukaan annettavan Vetericyn Plus näytepullon. Eläimiä - ja etenkin nuoria eläimiä - hoidettaessa hoitomyönteisyyden säilyttäminen on äärimmäisen tärkeää, näin hoitotoimenpiteet saadaan suoritettua. Hoitokokemus vesipohjaisella Vetericynillä on eläimelle vähemmän stressaava: tuotteiden tuoksu sekä maku on neutraali ja ne eivät kirvele. 

Vetericyn-suihke on vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton. Silti Vetericyn tuhoaa 99,999% bakteereista (myös resistentit kannat) ja hiivoista jo 30 sekunnissa. Vetericyn sopii mm. ärtyneen ihon ja tassunpohjien puhtaanapitoon, silmien ja korvien ärsytystilojen ensiapuun ja suun huuhteluun. Tuotetta voi siis käyttää paitsi ensiapuna haaverin sattuessa, myös ärtyneen/kutisevan ihon puhdistuksessa ja usko tai älä - sillä voi puhdistaa myös silmät tai korvat tarvittaessa. Tuote on 100% turvallinen ja vaaraton nieltynä/nuoltuna. Vetericyn Plus ei allergisoi eikä sisällä mitään ärsyttäviä ainesosia. Vetericyn sopii erityisen hyvin allergikoille, joilla säännöllinen ihon, korvien ja silmien paikallispuhdistus on välttämätöntä. Vetericyn-tuoteet ovat ympäristöystävällisia ja ne sopivat käytettäväksi kaikille eläinlajeille. 

Lisätiedot

Valmistaja: Innovacyn inc.
Lisätietoa: www.vetericyn.fi

Suosittelemme myös

Vetericyn Plus matelijoiden haavasuihke

1009_Vetericyn_haavasuihke_matelijoille_pakattu.jpg&width=280&height=500
Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton antiseptinen suihke ihon ja pienten ihovaurioiden puhdistukseen sekä kutiseviin..

Tuote: 1009

Hinta: 22.90 €

Osta 3 maksa 2: Vetericyn Plus haavasuihke

1007_Vetericyn_haavasuihke.jpg&width=280&height=500
Tarjoustuotteen päiväys 06/2019. Varoaika 0 vrk. Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton antiseptinen suihke ihon ja..

Tuote: 1007P

Hinta: 45.80 €68.70 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »