Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

WeBiotic Fast 60 ml makupasta suolistohäiriöihin (>25 kg)

Hinta:28.90 €

Kerran vuorokaudessa annosteltava WeBiotic® Fast vahvistaa tehokkaasti suoliston toimintaa 

WeBiotic® Fast täydennysrehu koirille ja kissoille tarjoaa maksimaalista suojaa eri syistä johtuvissa suoliston häiriötilanteissa. WeBiotic® Fast pasta on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön. WeBiotic tabletteja voidaan käyttää sekä lyhyt- että pitkäkestoisesti.

Katso tästä lyhyt WeBiotic tuotevideo

Kattava kombinaatio tutkitusti tehokkaita ainesosia maittavana makupastana 

WeBiotic® Fast sisältää yhdistelmän suoliston terveydelle hyödyllisiä mikro-organismeja kuten probiootteja, prebiootteja ja immunostimulantteja sekä adsorbentteja ja muita ainesosia jotka auttavat ylläpitämään normaalia ruoansulatuskanavan toimintaa.  WeBiotic® Fast- makupastaa voidaan käyttää ripulin, suoliston toimintahäiriöiden, ympäristömuutosten ja/tai ruokintamuutosten ja niiden aiheuttaman stressin, ruokamyrkytysten, suolistosairauksien, loisinfektioiden tai suoliston mikrobistoon vaikuttavan lääkehoidon yhteydessä. 

Käyttöohje ja annostus

Painonmukainen annos (4 ml / 10 kg) kerran vuorokaudessa kolmena peräkkäisenä päivänä. Määritä oikea annoskoko männän avulla ja annostele pasta suoraan lemmikin suuhun. 

Eläimen paino Annos / vrk  Kuurin pituus
30 kg 12 ml 3 vrk
35 kg 14 ml 3 vrk
40 kg 16 ml 3 vrk
45 kg 18 ml 3 vrk
50 kg + 20 ml 3 vrk

Hyvin pienikokoisilla lemmikeillä (alle 2 kg) älä ylitä maksimiannosta 1 ml/painokilo per päivä. Jättiroduilla (>50 kg) älä ylitä maksimipäiväannosta 20 ml / vrk.

Ota aina yhteys eläinlääkäriin, mikäli lemmikillä on yleissairauden oireita.

WeBiotic Fast 60 ml pakkauskoko on tarkoitettu yli 30 kg painoisille lemmikeille. WeBiotic Fast -makupastan koostumus on sama kaikissa eri pakkauskokovariaatioissa (12, 30 tai 60 ml). Kaikkia pakkauskokoja voi käyttää suurille tai pienille lemmikeille annostuksella 4 ml /10 kg / vrk. Vuorokausiannos voidaan myös jakaa kahteen antokertaan. Hoitojaksoa voidaan pidentää eläinlääkärin suosituksesta.  

WeBiotic Fast - maksimaalista suojaa suoliston toiminnalle useilla eri mekanismeilla 

Ruoansulatushäiriöt ovat yksi yleisimmistä syistä eläinlääkärikäynteihin liittyen lemmikin ripuliin, suoliston motiliteetin häiriöihin, ympäristömuutoksiin ja/tai ruokintamuutoksiin ja niiden aiheuttamaan stressiin, ruokamyrkytyksiin, suolistosairauksiin, loisinfektioihin tai suoliston mikrobistoon vaikuttavaan lääkehoitoon. Suolistosairaudet voivat olla myös tartunnallisia (bakteerien tai virusten aiheuttamia).

1. BENTONIITTI JA KAOLIINI - absorboivat savet

Savet, joilla on absorboivia ominaisuuksia ja jotka sisältävät runsaasti montmorilloniittia.
Rakenneominaisuuksiensa ansiosta niillä on suuri kyky sitoa toksiineja ja patogeeneja sekä vahvistaa limakalvon suojaavaa kerrosta.

2. PEKTIINI - absorboiva kuitu


Pektiinillä on limakalvoja suojaava vaikutus, erityisesti paksusuolessa. Se auttaa kiinteyttämään löysää ulostetta sen vettä sitovien ominaisuuksien ansiosta. Se auttaa myös ylläpitämään suoliston normaalia peristaltiikkaa.

3. ENTEROCOCCUS FAECIUM - probiootit

Vaikuttaessaan suoliston mikrobikoostumukseen, Enterococcus faecium estää patogeenisten bakteerien lisääntymistä ja kiinnittymistä suolen pintaan reseptoreiden ja substraattien
kilpailumekanismin kautta. Sillä on kyky kolonisoida suolistoa ja edistää suoliston
mikrobitasapainoa.

4. FRUKTO-OLIGOSAKKARIDIT (FOS) -prebiootit ja immunostimulantit

Frukto-oligosakkaridit omaavat prebioottisen vaikutuksen, joka liittyy suoliston mikrobiflooran, erityisesti maitohappobakteerien, tukemiseen ja ylläpitoon, ja joka on tärkeää E.colin torjunnassa. Ne tukevat maitohapon ja lyhytketjuisten rasvahappojen (SCFA)
tuotantoa ja parantavat paikallista ja systeemistä immuniteettia stimuloimalla
immunoglobuliinien ja B-lymfosyyttien tuotantoa suoliston imukudoksessa (GALT).

Suoliston imukudos on elimistön suurin elin. Se tuottaa 70-80 % immunoglobuliineista.
Suoliston immuunijärjestelmän stimulaatio johtaa vasteeseen koko kehossa, aiheuttaen positiivisia vaikutuksia sekä paikallisesti että systeemisesti (kuten rokotusvaste).

5. HIIVAT (SACCHAROMYCES CEREVISIAE) - prebiootit ja immunostimulantit

Hiivojen käyttöön on havaittu liityvän immunoglobuliinien (IgE ja IgM) lisääntynyttä tuotantoa, mikä hyödyttää sekä systeemistä että suoliston immuniteettia. Hiivat sisältävät
soluseinämähiilihydraatteja, kuten mannanoligosakkarideja (MOS), joilla on kyky sitoa taudinaiheuttajabakteereita estäen näin niiden kiinnittymistä suolen seinämään.

Tuoteseloste

WeBiotic® Fast täydennysrehu koirille ja kissoille

Koostumus (per L): Puhdistettu auringonkukkaöljy - 205,27 g; osittain hydrattu soijaöljy – 205,26 g; pektiini - 58,00 g; FOS (Frukto-oligosakkaridit) - 18,36 g; oluthiiva (Saccharomyces cerevisiae) - 2,47 g Lisäaineet (per L): Eläintuotantoon vaikuttavat lisäaineet: Suolistoflooran stabiloimiseen tarkoitetut aineet: Enterococcus faecium (4b1707) – 30,00 g (1,05x1012CFU). Sensoriset lisäaineet: Aromiaineet: Aromi (Maksa) - 116,00 g Teknologiset lisäaineet: Sidonta-aine: Kaoliini (E 559) – 220,40 g Emulgointiaine: Lesitiinit (1c322i) - 205,26 g, Sidonta-aine: Bentoniitti (1m558i) – 58,00 g Ravintoaineet: Raakavalkuainen: 6,2%; Raakarasva: 55,9%; Raakakuitu: 4,9%; Tuhka: 17,2%; Kosteus: <0,5%.

Tuote: 92036

Suosittelemme myös

WeBiotic tabletit suolistohäiriöihin 30 kpl

webiotic_30tabs_l.png&width=280&height=500
Kerran vuorokaudessa annosteltava WeBiotic® vahvistaa tehokkaasti suoliston toimintaa. WeBiotic® täydennysrehu koirille ja kissoille tarjoaa maksimaalista suojaa eri syistä johtuvissa suoliston häiriötilanteissa. WeBiotic tabletteja voidaan käyttää sekä lyhyt- että pitkäkestoisesti. 
Katso tästä lyhyt WeBiotic..

Tuote: 92037

Hinta: 24.90 €

WeBiotic Fast 12 ml makupasta suolistohäiriöihin (< 10 kg)

webiotic_fast_12ml_l.png&width=280&height=500
Kerran vuorokaudessa annosteltava WeBiotic® Fast vahvistaa tehokkaasti suoliston toimintaa. WeBiotic® Fast täydennysrehu koirille ja kissoille tarjoaa maksimaalista suojaa eri syistä johtuvissa suoliston häiriötilanteissa. WeBiotic® Fast pasta on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön. WeBiotic tabletteja..

Tuote: 92030

Hinta: 11.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »