Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Luonnollinen punkki- ja hyönteiskarkoite 60 ml

Hinta:29.90 €34.90 €

LUONNOLLINEN  HYTTYS- JA PUNKKIKARKOITE 

Turvallinen punkkikarkoite auttaa pitämään hyttyset, punkit ja muut hyönteiset loitolla luonnollisella tavalla! Tuote soveltuu paitsi puutiaisten loitolla pitämiseen, myös esim. hyönteisten pistoille alttiille alueiden, kuten mahanalusen ja korvalehtien suojaamiseen pistäviltä hyönteisiltä.


KARKOITTAVA VAIKUTUS ALKAA VÄLITTÖMÄSTI ja kestää yhdellä annostelulla noin 3-4 päivää. Tästä johtuen tuote soveltuu erityisen hyvin lyhytaikaiseen tarpeeseen esim. loman tai mökkireissun ajaksi. Tuotetta voi käyttää myös jatkuvasti koko punkkikauden ajan.
Sisältää ihoa ja turkkia hoitavia ainesosia. Punkkikarkoite sopii myös pennuille sekä kantaville nartuille. Turvallinen käyttää myös pienikokoisille eläimille. Punkkikarkoitetta voi koirien lisäksi käytää ulkoileville kissoille ja kaneille sekä hevosille.


Ainesosat: pihkaa ja eteerisiä öljyjä, joita hyönteiset luontaisesti välttävät. Tuote ei sisällä mitään teollisia kemikaaleja, lääkeaineita tai hyönteismyrkkyjä. 


Käyttöohje: Ravistettava ennen käyttöä. Hierotaan turkkiin pieni määrä per kohta erityisesti jalkoihin, niskaan, poskien ja kaulan alueelle sekä vatsanaluseen. Kerta-annostelun vaikutus kestää 3-4 päivää. Voidaan tarvittaessa käyttää  päivittäin. 


Varoitukset: Jos olet hartseille allerginen, käytä annostellessa käsineitä (eläimillä ei ole raportoitu yliherkkyyttä pihkan hartseille). Vältä öljyn joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.
Pakkauskoko: 60 ml tai 120 ml

Tuote: 73020

Lisätiedot

Valmistaja: LYCKOBIO AB (Uppsala, Sverige)

Suosittelemme myös

Luonnollinen punkki- ja hyönteiskarkoite 120 ml

Punkkikarkoite_lapponica-pet-care.jpg&width=280&height=500
LUONNOLLINEN  HYTTYS- JA PUNKKIKARKOITE
Turvallinen punkkikarkoite auttaa pitämään hyttyset, punkit ja muut hyönteiset loitolla luonnollisella tavalla! Tuote soveltuu paitsi puutiaisten loitolla pitämiseen, myös esim. hyönteisten pistoille alttiille alueiden, kuten mahanalusen ja korvalehtien suojaamiseen..

Tuote: 73021

Hinta: 49.90 €

Tassuvaha 8%

Lapponica-pet-care-spruce-resin-paw-cream_1.jpg&width=280&height=500
TASSUVAHA 50 ml Suojaava tassujen hoitovoide, loistotuote esim. atooppisen ihon suojaamiseen ympäristön kosteudelta ja tiesuolalta. Sopii erinomaisesti myös ihon hankaumiin. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja jättää ihoalueelle ohuen kalvon mehiläisvahan ansiosta.  Sisältää antimikrobista, anti-inflammatorista..
Hinta: 29.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »