Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Dental Fresh

Dental Fresh -tuotesarja on suunniteltu lemmikkien suuhygieniaan. Onko enää helpompaa tapaa ehkäistä plakkia muodostavaa bakteerikerääntymää suussa kuin lisätä juomavateen suuvettä, joka tuhoaa haitallisia bakteereja aina eläimen juodessa ? No ei varmasti ole ! Suuvesi raikastaa myös pahanhajuista hengitystä jota suuhun kertyvät bakteerit aiheuttavat.

Entsyymihammastahnaa käytetään yhdessä harjauksen kanssa päivittäin tai vähintään 3 kertaa viikossa hampaiden ja ienrajan mekaaniseen puhdistukseen. Entsyymigeeli on neutraalin makuinen ja sen koostumus aktivoituu syljen vaikutuksesta ja tuhoaa tehokkaasti suun bakteereja. Säännöllisesti käytettynä tuote ehkäisee plakin ja hammaskiven kertymistä.

Tuotteita yhteensä 3 kpl

Suuvesi juomaveteen

DF_ryhmakuva.jpg&width=280&height=500
Dental Fresh - onko enää helpompaa tapa huolehtia lemmikin suuhygieniasta ! Juomaveteen lisättävä suuvesi raikastaa pahanhajuista..
Hinta: 0.00 € - 27.90 €

Entsyymigeeli suuhygieniaan

DF_TRIFLEX_.jpg&width=280&height=500
7-Zyme entsyymigeelin entsyymit aktivoituvat syljen vaikutuksesta ja tuhoavat suun haitallisia bakteereja jotka aiheuttavat..
Hinta: 10.90 € - 16.90 €

Osta 3 maksa 2: suuvesi juomaveteen 237 ml

DF_ryhmakuva.jpg&width=280&height=500
OSTA 3 MAKSA 2: ilmoita lisätietoja -kentässä haluatko maustamatonta vai tonnikalan makuista suuvettä. Voit myös ottaa molempia..
Hinta: 38.70 €