Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

WeBiotic tabletit suolistohäiriöihin 30 kpl

Hinta:23.90 €

Kerran vuorokaudessa annosteltava WeBiotic® tukee ja vahvistaa tehokkaasti suoliston toimintaa. WeBiotic® täydennysrehu koirille ja kissoille tarjoaa maksimaalista suojaa eri syistä johtuvissa suoliston häiriötilanteissa. WeBiotic tabletteja voidaan käyttää sekä lyhyt- että pitkäkestoisesti. 

Katso tästä lyhyt WeBiotic tuotevideo

Kattava kombinaatio tutkitusti tehokkaita ainesosia maistuvana tablettina 

WeBiotic® sisältää yhdistelmän suoliston terveydelle hyödyllisiä mikro-organismeja kuten probiootteja, prebiootteja ja immunostimulantteja sekä adsorbentteja ja muita ainesosia jotka auttavat ylläpitämään normaalia ruoansulatuskanavan toimintaa.  WeBiotic® -tabletteja  voidaan käyttää ripulin, suoliston toimintahäiriöiden, ympäristömuutosten ja/tai ruokintamuutosten ja niiden aiheuttaman stressin, ruokamyrkytysten, suolistosairauksien, loisinfektioiden tai suoliston mikrobistoon vaikuttavan lääkehoidon yhteydessä. 

Käyttöohje ja annostus

Painonmukainen annos annostellaan suoraan lemmikin suuhun kerran vuorokaudessa vähintään 7 peräkkäisenä päivänä: 

Eläimen paino Annos / vrk  Kuurin pituus
8 kg tai alle 1 tabl 7 vrk*
8-16 kg 2 tabl 7 vrk*
16-30 kg 3 tabl 7 vrk*
 Yli 30 kg 4 tabl 7 vrk*

*Hoitojaksoa voidaan pidentää eläinlääkärin suosituksesta. Tuote soveltuu myös pitkäaikaiseen käyttöön. Ota aina yhteys eläinlääkäriin, mikäli lemmikillä on yleissairauden oireita.


WeBiotic - maksimaalista suojaa suoliston toiminnalle useilla eri mekanismeilla  

Ruoansulatushäiriöt ovat yksi yleisimmistä syistä eläinlääkärikäynteihin liittyen lemmikin ripuliin, suoliston motiliteetin häiriöihin, ympäristömuutoksiin ja/tai ruokintamuutoksiin ja niiden aiheuttamaan stressiin, ruokamyrkytyksiin, suolistosairauksiin, loisinfektioihin tai suoliston mikrobistoon vaikuttavaan lääkehoitoon. Suolistosairaudet voivat olla myös tartunnallisia (bakteerien tai virusten aiheuttamia).

1. GLUTAMIINI - glutamiinilisä

Glutamiini on yksi tärkeimmistä ravinnonlähteistä suoliston soluille, kuten myös monille
immuunijärjestelmän soluille. Tämä vuoksi glutamiinin saanti on välttämättöntä, erityisesti
katabolisten tilojen aikana. Glutamiinilisä nopeuttaa enterosyyttien ja suoliston imusolujen jakautumista. Stressi- ja katabolisissa tiloissa glutamiinia tarvitaan pitämään limakalvosolujen ja imukudoksen solujen liitokset tiiviinä, ja vähentämään näin bakteerien siirtymistä mesenterisiin imusolmukkeisiin.

2. BENTONIITTI JA KAOLIINI - absorboivat savet

Savet, joilla on absorboivia ominaisuuksia ja jotka sisältävät runsaasti montmorilloniittia.
Rakenneominaisuuksiensa ansiosta niillä on suuri kyky sitoa toksiineja ja patogeeneja sekä vahvistaa limakalvon suojaavaa kerrosta.

3. PEKTIINI - absorboiva kuitu

Pektiinillä on limakalvoja suojaava vaikutus, erityisesti paksusuolessa. Se auttaa kiinteyttämään löysää ulostetta sen vettä sitovien ominaisuuksien ansiosta. Se auttaa myös ylläpitämään suoliston normaalia peristaltiikkaa.

4. ENTEROCOCCUS FAECIUM - probiootit

Vaikuttaessaan suoliston mikrobikoostumukseen, Enterococcus faecium estää patogeenisten bakteerien lisääntymistä ja kiinnittymistä suolen pintaan reseptoreiden ja substraattien
kilpailumekanismin kautta. Sillä on kyky kolonisoida suolistoa ja edistää suoliston
mikrobitasapainoa.

5. FRUKTO-OLIGOSAKKARIDIT (FOS) -prebiootit ja immunostimulantit

Frukto-oligosakkaridit omaavat prebioottisen vaikutuksen, joka liittyy suoliston mikrobiflooran, erityisesti maitohappobakteerien, tukemiseen ja ylläpitoon, ja joka on tärkeää E.colin torjunnassa. Ne tukevat maitohapon ja lyhytketjuisten rasvahappojen (SCFA)
tuotantoa ja parantavat paikallista ja systeemistä immuniteettia stimuloimalla
immunoglobuliinien ja B-lymfosyyttien tuotantoa suoliston imukudoksessa (GALT).

Suoliston imukudos on elimistön suurin elin. Se tuottaa 70-80 % immunoglobuliineista.
Suoliston immuunijärjestelmän stimulaatio johtaa vasteeseen koko kehossa, aiheuttaen positiivisia vaikutuksia sekä paikallisesti että systeemisesti (kuten rokotusvaste). 

6. HIIVAT (SACCHAROMYCES CEREVISIAE) - prebiootit ja immunostimulantit

Hiivojen käyttöön on havaittu liityvän immunoglobuliinien (IgE ja IgM) lisääntynyttä tuotantoa, mikä hyödyttää sekä systeemistä että suoliston immuniteettia. Hiivat sisältävät
soluseinämähiilihydraatteja, kuten mannanoligosakkarideja (MOS), joilla on kyky sitoa taudinaiheuttajabakteereita estäen näin niiden kiinnittymistä suolen seinämään.

7B1-, B2- JA B6-VITAMIINIT

Tiamiinin, pyridoksiinin ja riboflaviinin puutteen on todettu liittyvän moniin morfologisiin muutoksiin sekä suoliston kinetiikkaan. Nämä muutokset liittyvät sileiden lihassolujen mitokondrioiden toimintahäiriöön ja muutoksiin solun replikaatiossa, mikä vaikuttavat suolistoon histologisella tasolla sekä sen absorptiokykyyn.

Tuoteseloste 

WeBiotic® Tabletit 30 kpl

Täydennysrehu koirille ja kissoille

Koostumus per tabletti: Bentoniitti - 100 mg; soijaproteiinitiiviste - 100 mg (vastaa 14 mg glutamiinihappoa); pektiini - 55 mg; Enterococcus faecium - 54 mg (1.05x109 CFU); FOS (frukto-oligosakkaridit) - 20 mg; B2-vitamiini - 14.4 mg; oluthiiva - 10 mg; B1-vitamiini - 4.8 mg; B6-vitamiini – 3,6 mg.

Koostumus: Dikalsiumfosfaatti, trikalsiumfosfaatti, soijaproteiinitiiviste, pektiini,
maissista saatu maltodekstriini, vehnätärkkelys, FOS (Frukto-oligosakkaridit),
kalsiumstearaatti, oluthiiva (Saccharomyces cerevisiae)Lisäaineet (per kg): Eläintuotantoon vaikuttavat lisäaineet: Suolistoflooran stabiloimiseen tarkoitetut aineet: Enterococcus faecium (4b1707) - 25,00 g (8,75x1011 CFU); Sensoriset lisäaineet: Aromiaineet: Aromi (Maksa ja sisäelimet) - 100,00 g. Teknologiset lisäaineet: Hyytelöimisaine: Mikrokiteinen selluloosa (E 460) 200,90 g. Sidonta-aine: Bentoniitti (1m558i) – 83,33 g. Paakkuuntumisenestoaine: Kolloidinen silikaatti (E 551b) 6,00 g. Ravitsemukselliset lisäaineet:Vitamiinit, provitamiinit ja kemiallisesti tarkkaan
määritellyt aineet: B2-vitamiini (riboaviini) 12,00 g. B1-vitamiini (tiamiinihydrokloridi)
(3a820) 5,36 g, B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi) (3a831) 3,65 g.
Ravintoaineet (teoreettinen analyysi): Raakavalkuainen: 9,3%; Raakarasva: 2,1%;
Raakakuitu:22,3%; Tuhka: 19,2%; Kosteus: 3,2%.

Tuotekuvaus: 30 kpl 1200 mg tabletteja Pakkauskoko: 36 g. Säilytys:
Alkuperäispakkauksessa kuivassa paikassa suojattuna valolta ja kuumuudelta (alle 25 ° C).
Säilytetään lasten ulottumattomissa.

Tuote: 92037

Suosittelemme myös

WeVit Tasty energia- ja vitamiinivalmiste 100 g

wevit_tasty_energiageelil.png&width=280&height=500
WeVit Tasty® on korkeaenerginen ja maittava täydennysrehuvalmiste, joka sisältää runsaasti välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita. WeVit Tasty -valmistetta voidaan käyttää ravitsemuksellisena tukena lemmikin kärsiessä heikentyneestä ruokahalusta, toipilasaikana, tiineille ja imettäville emoille..

Tuote: 92041

Hinta: 14.90 €

WeBiotic Fast 30 ml makupasta suolistohäiriöihin (12-36 kg)

webiotic_fast_30ml_l.png&width=280&height=500
WeBiotic® Fast tukee ja vahvistaa tehokkaasti suoliston toimintaa. Annostele pasta suoraan lemmikin suuhun kerran päivässä kolmen päivän ajan.  
WeBiotic® Fast täydennysrehu koirille ja kissoille tarjoaa maksimaalista suojaa eri syistä johtuvissa suoliston häiriötilanteissa. WeBiotic® Fast pasta on..

Tuote: 92031

Hinta: 16.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »