Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

WeFiber 225 g monipuolinen kuitulisä

Hinta alk.15.90 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
WeFiber 225 g parasta ennen 31-08-2024 (norm 22.90)15.90 €
WeFiber 225 g22.90 €

HERKULLINEN kuitulisä joka maistuu myös kissoille ! 

WeFiber - täydennysrehu ruoansulatuksen tueksi. Erittäin maittava jauhe koostuu liukoisista ja liukenemattomista kuiduista sekä prebiooteista ja probiooteista suoliston luonnollisen tasapainon ylläpitämiseksi. WeFiber on kehitetty erityisesti suoliston peristaltiikan säätelyn tueksi sekä tätä kautta auttamaan anaalirauhasongelmien ennaltaehkäisyssä.

Sisältö: 

Psyllium, kauralese, hiivatuotteet (mannanoligosakaridit, nukleotidit ja beetaglukaanit), glutamiini, Enterococcus faecium, hydrolysoitu eläinproteiini, magnesiumstearaatti, natriumkloridi, kaliumkloridi, bentoniitti, mineraalit (sinkki, rauta) ja luontaiset aromit

Annostus per päivä:

Alle 10kg:     ½ mittaa
10 - 20kg:      1 mitta
21 - 30kg:      1½ mittaa
31 - 40kg:      2 mittaa
Yli 40kg:        3 mittaa

WeFiber®-valmistetta käytetään 3–12 viikon ajan, tai kunnes ruoansulatushäiriöt ovat loppuneet. Lemmikillä tulee aina olla tarjolla raikasta vettä.

HUOM ! Tuotteen koostumus on erittäin hienojakoinen jauhe - kuivana syötettävän kuivamuonan sekaan lisätessä on suositeltavaa kostuttaa nappuloiden pinta pienellä lorauksella vettä ennen juheen lisäystä ja sekoitusta jotta jauhe tarttuu tehokkaammin ruokaan.

Optimaalinen suoliston toiminta on erittäin tärkeä tekijä eläimen terveydelle ja hyvinvoinnille

Suoliston nk. peristaltiset liikkeet ovat vastuussa suolen sisällön siirtymisestä eteenpäin suolistossa. Koirilla ja kissoilla peristaltiikan muutokset ovat yleisiä, ja mikäli poikkeavuuksia havaitaan, niihin on puututtava. Normaalista poikkeav peristaltiikka voi ilmetä ummetusjaksoina tai päinvastaisesti ripulina tai vaihtelevan laatuisina ulosteina, mikä voi osaltaan johtaa myös anaalirauhasongelmiin. Kokonaisvaltainen suoliston toiminnan tukemisen lähestymistapa sisältää liukoisten ja liukenemattomien kuitujen yhdistelmän lisäksi aineosia, jotka vaikuttavat positiivisesti niin suolistossa kuin myös muualla elimistössä.


Elintärkeät kuidut


Liukoiset kuidut lisäävät ulosteen vesipitoisuutta ja muodostavat geeliä, mikä helpottaa ulosteen kulkeutumista ja ulostamista. Fermentoituvat kuidut (erityisesti liukoiset kuidut) tuottavat lyhytketjuisia rasvahappoja, mukaan lukien butyraatti, jotka voivat stimuloida paksusuolen sileän lihaksen pitkittäisiä kontraktioita edistäen ulosteen liikkumista eteenpäin. Liukenemattomat kuidut parantavat paksusuolen motiliteettia laajentamalla suolen luumenia ja stimuloimalla suolen seinämän venytykseen reagoivia reseptoreita.

WeFiber soveltuu käytettäväksi mm. näihin tarkoituksiin / yhteydessä

  • Ulostemassan säätely
  • Anaalirauhasongelmien yhteydessä
  • Ummetus ja painonhallinta
  • Ruoansulatusongelmat ja ripulin jälkeinen rehydraatio 
  • Suoliston mikrobitasapainon palautus ja ylläpito ripulin tai antibioottihoidon jälkeen
  • Tulehduksellisten suolistosairauksien ja megakoolonin yhteydessä
  • Immunipuutokseen liittyvien suolisto-ongelmien yhteydessä
  • Seniorilemmikkien kokonaisvaltainen suoliston tukeminenTuote: 92063

Suosittelemme myös

WeFiber 225 g monipuolinen kuitulisä -30%

WeFiber_5600757920634.png&width=280&height=500
Tarjoustuotteen parasta ennen päiväys 31-08-2024 
HERKULLINEN kuitulisä joka maistuu myös kissoille ! 
WeFiber - täydennysrehu ruoansulatuksen tueksi. Erittäin maittava jauhe koostuu liukoisista ja liukenemattomista kuiduista sekä prebiooteista ja probiooteista suoliston luonnollisen tasapainon ylläpitämiseksi..

Tuote: 92063 BBF 31-08-2024

Hinta: 22.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »