Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vetericyn Plus on laadukas tuotesarja eläinten päivittäiseen terveydenhoitoon. Tuotesarja sopii myös allergikoille ja atoopikoille ja sitä voidaan käyttää kaikille eläinlajeille.

Vetericyn Plus -sarja sisältää tehokkaat mutta turvalliset ratkaisut herkän ja allergisen ihon, ihovaurioiden sekä helposti ärtyvien silmien ja korvien puhdistukseen.

Vesipohjaisten Vetericyn Plus -tuotteiden vaikuttava aine on hypokoorihapoke (HOCl). Eläinten ja ihmisten valkosolut tuottavat tätä luonnon omaa antiseptia taudinaiheuttajia kohdatessaan, eli kyseessä on 100% luonnollinen toimintamekanismi.

Hypokloorihapoke on laajakirjoisesti mikrobisidinen - eli kansankielellä sanottuna se tuhoaa jopa resistentit bakteerit, hiivat, sienet ja jotkut virukset välittömästi niiden kanssa kontaktiin päästessään. Tehostaan huolimatta Vetericyn-tuotteiden turvallisuusmarginaali on hyvin korkea. Ne eivät kirvele tai ärsytä käytettäessä, tuotteilla on myös fysiologinen pH.

Kaikki Vetericyn Plus -sarjan tuotteet ovat 100% turvallisia käyttää myös herkillä alueilla kuten silmien tai limakalvojen läheisyydessä. Tuotteet ovat äärimmäisen käyttäjä- ja eläinystävällisiä: niiden haju on hyvin neutraali joka kirvelemättömyyden lisäksi lisää hoitomyönteisyyttä huomattavasti. Vesipohjaiset tuotteet ovat saaneet paljon kiitost myös siitä, että ne eivät myöskään tahmaa tai värjää eläimen karvaa tai kodin tekstiilejä.