Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vetericyn Plus hoitotuotteet eläimille

Vetericyn Plus on laadukas tuotesarja eläinten päivittäiseen terveydenhoitoon. Tuotesarja sopii myös allergikoille ja atoopikoille ja sitä voidaan käyttää kaikille eläinlajeille. Vetericyn Plus -sarjasta löydät tehokkaat mutta turvalliset ratkaisut ihon hoitoon ja pienten ihovaurioiden sekä korvien ja silmien puhdistukseen.

Vesipohjaisten Vetericyn Plus -tuotteiden vaikuttava aine on hypokoorihapoke (HOCl). Eläinten ja ihmisten valkosolut tuottavat tätä luonnon omaa antiseptia taudinaiheuttajia kohdatessaan, eli kyseessä on 100% luonnollinen toimintamekanismi.

Hypokloorihapoke on laajakirjoisesti mikrobisidinen - se tuhoaa bakteerit (myös resistentit kannat), hiivat, sienet ja jopa jotkin virukset välittömästi niiden kanssa kontaktiin päästessään. Tehostaan huolimatta tuotteiden turvallisuusmarginaali on hyvin korkea. Ne eivät kirvele tai ärsytä käytettäessä, tuotteilla on fysiologinen pH.

Kaikki Vetericyn Plus -sarjan tuotteet ovat 100% turvallisia käyttää myös herkillä alueilla kuten silmien tai limakalvojen läheisyydessä. Tuotteet ovat äärimmäisen käyttäjä- ja eläinystävällisiä: niiden haju on hyvin neutraali joka kirvelemättömyyden lisäksi lisää hoitomyönteisyyttä huomattavasti. Vesipohjaisina tuotteet eivät myöskään tahmaa tai värjää eläimen karvaa tai kodin tekstiilejä.


Katso tästä usein kysytyt kysymykset

Tutustu tuotesarjaan sen omilla kotisivuilla www.vetericyn.fi

Lataa Vetericyn Plus -tuotesarjan esite TÄSTÄ