Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vetericyn Plus - laadukas tuotesarja eläimesi terveydenhoitoon

Vetericyn Plus tuotteet


Vesipohjaisten, kirvelemättömien Vetericyn Plus -tuotteiden vaikuttava aine on hypokoorihapoke (HOCl). Yhdisteen nimi kuulostaa aika hurjalta, eikö niin ? Ei hätää !

Itse asiassa kyseessä on luonnon oma antimikrobinen ase yksisoluisia taudinaiheuttajia, eli bakteereja, viruksia, hiivaa ja sieniä vastaan.

Tämä vedyn, kloorin ja hapen yhdiste, jota kaikkien eläinten ja meidän ihmistenkin veren valkosolut tuottavat, on nimittäin luonnon oma täsmäase näitä kutsumattomia vieraita vastaan.

Vetericyn-tuotteiden tehon taustalla on siis täysin luonnollinen toimintamekanismi, ja varsin tehokas sellainen, sillä hypokloorihapokkeen mikrobisidinen vaikutus ulottuu jopa antibiooteille resistentteihin superbakteereihin !

Miksi kannattaa valita Vetericyn hoitotuotteeksi ?

Vetericyn Plus -sarja sisältää tehokkaasti antimikrobiset mutta silti käytössä turvalliset tuotteet ihovaurioiden, herkän ja allergisen ihon, sekä helposti ärtyvien silmien ja korvien puhdistukseen.

Tuotesarja soveltuu erityisen hyvin allergikoille ja sitä voidaan käyttää paitsi aivan kaikille eläinlajeille, myös kaikenikäisille eläimille syntymästä alkaen.

Kaikki Vetericyn Plus -sarjan tuotteet ovat ovat äärimmäisen helppokäyttöisiä ja käytössä eläimelle niin miellyttäviä kuin hoitotuotteelta voi edellyttää:

- haju on neutraali
- ne eivät kirvele
- ne eivät tahmaa eläimen karvaa tai ympäristöä
- ne ovat valmiita käyttöön ilman laimennuksia

Vetericyn -tuotteiden tehoaine, hypokloorihapoke tehoaa bakteereihin, hiivoihin, joihinkin viruksiin ja sieniin. Kyseessä on täysin luonnollinen yhdiste, jota mm. valkosolut muodostavat.

Kirvelemättömät ja neutraalin tuoksuiset tuotteet lisäävät merkittävästi hoitomyönteisyyttä

Vetericyn -tuotteiden turvallisuusmarginaali on hyvin korkea.

Vetericyn -tuotteet ovat 100% turvallisia käyttää sellaisenaan jopa avohaavoihin tai herkillä alueilla kuten silmien tai limakalvojen läheisyydessä.

Vesipohjaisina ne eivät kirvele tai ärsytä käytettäessä ja tuotteilla on myös fysiologinen pH.

Tuotteet säilyvät käyttökelpoisina myös avaamisen jälkeen pakkauksessa merkittyyn EXP-päiväykseen saakka.