Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Wepharm-täydennysrehut ovat koostumukseltaan laadukkaita ja helposti lemmikillesi annosteltavia - jopa niille nirsoimmillekin yksilöille.

Kaikki maistuvuuden varmistamiseksi tuotteisiin lisätyt maistuvuutta parantavat ainesosat ovat hydrolysoituja, joten tuotteet sopivat myös ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville yksilöille.

Wepharm -täydennysrehut ovat myynnissä eläinlääkäriasemilla ja apteekeissa kautta maan ja sekä asiantuntevissa verkkokaupoissa.

TUOTTEET

WeCalm® makutabletit on koirille ja kissoille tarkoitettu täydennysrehu, joka rentouttaa hermostuneita lemmikkejä luonnollisin keinoin. WeCalm® makutabletit sopivat käytettäväksi apuna monenlaisissa tilanteissa, jotka aiheuttavat lemmikille ahdistuneisuutta tai pelkoa (mm. eroahdistus, äänipelko, matkustus, käytösperäiset sisäsiisteysongelmat)

WeBiotic Fast makupasta tukee suoliston normaalia toimintaa.
Pastaa suositellaan käytettäväksi lemmikkien akuuttien suolistohäiriöiden yhteydessä. Annostele pasta kerran päivässä kolmen päivän ajan. Kolme pakkauskokoa koon mukaan ( alle 12 kg, 12-36 kg, yli 36kg)

WeBiotic makutabletit tukevat suoliston normaalia toimintaa. Tabletit soveltuvat käytettäväksi ravitsemuksellisena tukena sekä lyhyt- että pitkäkestoisten suolistohäiriöiden yhteydessä.

Maittava ja helposti annosteltava oraaligeeli tukemaan erityisesti kissojen virtsateiden toimintaa. WeCysto Geeliä suositellaan täydennysrehuksi tilanteissa, joissa kissan poikkeavan virtsaamiskäyttäytymisen syyn epäillään olevan jokin taustatekijä kissan elinympäristössä (esim. äänipelko, muutto, uusi perheenjäsen tai laumahierarkiaongelmat useiden kissojen talouksissa). WeCysto Plus on maistuva ja se voidaan annostella ruoan sekaan, suoraan suuhun tai kissan tassulle nuoltavaksi.

WeCysto Plus makutabletit tukevat erityisesti koirien virtsarakon normaalia toimintaa ja niitä suositellaan mm. säännölliseen käyttöön sellaisille yksilöille joilla on alttius toistuville virtsatieoireille sekä nuorille narttupennuille jotka saavat virtsatieoireita ennen ensimmäisiä juoksuja.

WeFiber kuitulisä helposti annosteltavassa maittavassa jauhemuodossa. WeFiber koostuu liukoisista ja liukenemattomista kuiduista sekä prebiooteista ja probiooteista, suoliston luonnollisen tasapainon ja hyvän immuniteetin ylläpitämiseksi. Kehitetty erityisesti suoliston peristaltiikan säätelyn tueksi sekä tätä kautta auttamaan anaalirauhasongelmien ennaltaehkäisyssä.

WeGastro maittava oraalisuspensio auttaa ylläpitämään mahan normaalia toimintaa. Annostellaan 5 minuttia aterian tai pahoinvointia aiheuttavan lääkityksen jälkeen.

Maittava täydennysrehuvalmiste kissoille ja koirille, joilla on alhainen veren kaliumpitoisuus sekä tukiemaan verisolujen muodostumista.

Tiivistetty koostumus = pienen pieni annoskoko = helppo käyttää!

Tyypin II kollageenia, omega 3- rasvahappoja ja monia muita ainesosia sisältävä täydennysrehuvalmiste paitsi kissojen ja koirien nivelten aineenvaihdunnan ravitsemukselliseen tukemiseen nivelrikon yhteydessä, myös tukemaan urheilu- ja työkoirien nivelten terveyttä kovassa rasituksessa. WeJoint Plus makutabletteja voidaan käyttää myös tukemaan kasvavien pentujen nivelten aineenvaihduntaa kasvunkauden aikana - kolme pakkauskokoa koon mukaan (alle 10 kg, 10-25 kg, yli 25 kg)

Erittäin maittava lieviä laksatiivisia vaikutuksia omaava WeMalt® auttaa turkin nuolemisen seurauksena ruoansulatuskanavaan joutuneita karvoja poistumaan nopeasti ja turvallisesti ulosteen mukana ja näin ennaltaehkäisemään karvapallojen muodostumista.
WeMalt pastaa suositellaan erityisesti pitkäkarvaisille kissoille ja karvanlähdön aikana.


Maittava täydennysrehu helposti annosteltavana oraaligeelinä lemmikkien munuaisten toiminnan tukemiseen.

Täydennysrehu maittavana makutablettina tukemaan koirien ja kissojen maksan toimintaa sekä avuksi erilaisissa maksaa rasittavissa tilanteissa (lääkitykset, myrkytykset ym.) WePaticare sisältää useita luonnollisesti maksan toimintaa tukevia ainesosia. Maistuvat, jaettavat tabletit on helppo annostella nirsoimmillekin yksilöille.

Runsaasti energiaa, vitamiineja ja hivenaineita sisältävä täydennysrehu lemmikeille tilapäisesti lisääntyneeseen energiantarpeeseen (toipilasaika, syömättömyys, kova fyysinen rasitus, imetys jne). Tuote on tarkoitettu käytettäväksi pääasiallisen ravinnon lisänä. WeVit Tasty sisältää myös runsaasti tauriinia, ja se soveltuukin erityisen hyvin tukemaan seniori-ikäisten kissojen ravitsemuksellisia tarpeita.

Myynti ja jakelu:

Eläinlääkärit ja apteekit:

Kuluttajat:

Pia Pharma on Wepharm -sekä Vetericyn-tuotesarjojen virallinen maahantuoja Suomessa ja Ruotsissa.

info@piapharma.fi