Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Wepharm täydennysrehut

Laadukkaat Wepharm-täydennysrehut ovat koostumukseltaan moderneja sekä helposti annosteltavia - jopa niille nirsoimmillekin yksilöille.

Kaikki maistuvuuden varmistamiseksi tuotteisiin lisätyt makuaineet ovat hydrolysoituja joten tuotteet sopivat myös ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville yksilöille.

Wepharm -täydennysrehut ovat myynnissä oman verkkokauppamme lisäksi eläinlääkäriasemilla ja apteekeissa ja muutamassa asiantuntija-apua tarjoavassa verkkokaupassa.

TUOTEVALIKOIMA

WeCalm® makutabletit on koirille ja kissoille tarkoitettu täydennysrehu, joka rentouttaa hermostuneita lemmikkejä luonnollisin keinoin. WeCalm® makutabletit sopivat käytettäväksi apuna monenlaisissa tilanteissa, jotka aiheuttavat lemmikille ahdistuneisuutta tai pelkoa (mm. eroahdistus, äänipelko, matkustus, käytösperäiset sisäsiisteysongelmat)

WeBiotic Fast makupasta tukee suoliston normaalia toimintaa.
Pastaa suositellaan käytettäväksi lemmikkien akuuttien suolistohäiriöiden yhteydessä. Annostele pasta kerran päivässä kolmen päivän ajan. Kolme pakkauskokoa koon mukaan ( alle 12 kg, 12-36 kg, yli 36kg)

WeBiotic makutabletit tukevat suoliston normaalia toimintaa. Tabletit soveltuvat käytettäväksi ravitsemuksellisena tukena sekä lyhyt- että pitkäkestoisten suolistohäiriöiden yhteydessä.

Maittava ja helposti annosteltava oraaligeeli tukemaan kissojen virtsateiden toimintaa.

WeCystoa suositellaan täydennysrehuksi tilanteissa, joissa kissan poikkeavan virtsaamiskäyttäytymisen syyn epäillään olevan jokin taustatekijä kissan elinympäristössä (esim. äänipelko, muutto, uusi perheenjäsen tai laumahierarkiaongelmat useiden kissojen talouksissa). WeCysto voidaan annostella ruoan sekaan, suoraan suuhun tai kissan tassulle nuoltavaksi.

Maittava täydennysrehuvalmiste kissoille ja koirille, joilla on alhainen veren kaliumpitoisuus. Huomaa konsetroidun liuoksen pienen pieni annosvolyymi joka helpottaa annostelua!

Tyypin II kollageenia, omega 3- rasvahappoja ja monia muita ainesosia sisältävä täydennysrehuvalmiste paitsi kissojen ja koirien nivelten aineenvaihdunnan ravitsemukselliseen tukemiseen nivelrikon yhteydessä, myös tukemaan urheilu- ja työkoirien nivelten terveyttä kovassa rasituksessa. WeJoint Plus makutabletteja voidaan käyttää myös tukemaan kasvavien pentujen nivelten aineenvaihduntaa kasvunkauden aikana - kolme pakkauskokoa koon mukaan (alle 10 kg, 10-25 kg, yli 25 kg)

Erittäin maittava lieviä laksatiivisia vaikutuksia omaava WeMalt® auttaa turkin nuolemisen seurauksena ruoansulatuskanavaan joutuneita karvoja poistumaan nopeasti ja turvallisesti ulosteen mukana ja näin ennaltaehkäisemään karvapallojen muodostumista.
WeMalt pastaa suositellaan erityisesti pitkäkarvaisille kissoille ja karvanlähdön aikana.


Maittava täydennysrehu helposti annosteltavana oraaligeelinä kroonista munuaisten vajaatoimintaa sairastavien lemmikkien munuaisten toiminnan tukemiseen. Tuotetta voidaan käyttää munuaisten toiminnan tueksi kaikissa kroonisen munuaisssairauden vaiheissa.

TOISTAISEKSI TOIMITUSKATKOKSESSA. Erittäin riittoisa ja monipuolinen haimaentsyymejä sisältävä ruoansulatusta tukeva täydennysrehuvalmiste koirille ja kissoille. WeNzymeä suositellaan käytettäväksi kissojen ja koirien haiman vajaatoiminnan yhteydessä. WeNzyme sisältää enteropäällystettyjen haimaentsyymien lisäksi B-vitamiineja sekä Enterococcus faecium - probioottia.

Jatkuvassa käytössä edullinen valmiste, laadusta tinkimättä!

Täydennysrehu maittavana makutablettina tukemaan koirien ja kissojen maksan toimintaa maksasairauksien yhteydessä sekä avuksi erilaisissa maksaa rasittavissa tilanteissa (lääkitykset, myrkytykset ym.) Kaiken katttava WePatic sisältää mikrokapseloitua SAMea ja useita muita tärkeitä maksan toimintaa tukevia ainesosia. Maistuvat, jaettavat tabletit on helppo annostella nirsoimmillekin yksilöille. WePatic -tabletit voi antaa ruoan kanssa tai erikseen.

Runsaasti energiaa, vitamiineja ja hivenaineita sisältävä täydennysrehu lemmikeille tilapäisesti lisääntyneeseen energiantarpeeseen (toipilasaika, syömättömyys, kova fyysinen rasitus, imetys jne). Tuote on tarkoitettu käytettäväksi pääasiallisen ravinnon lisänä. WeVit Tasty sisältää myös runsaasti tauriinia, ja se soveltuukin erityisen hyvin tukemaan seniori-ikäisten kissojen ravitsemuksellisia tarpeita.

ELÄINLÄÄKÄRIT, ELÄINTENHOITAJAT & APTEEKIT:
Tarkempaa tuoteinformaatiota ja lisätietoja Wepharm VET -sivulla

Tutustu tuotevalikoimaan myös valmistajan kotisivuilla wepharm.pt

Myynti ja jakelu Suomessa:

Kuluttajat:

Eläinlääkärit ja apteekit:

Eläinlääkäri, hoitaja, apteekin henkilökunta: ota yhteyttä !

info@piapharma.fi

Lisätietoja myös PiaPharma VET -sivustolla ja Pia Pharman FB-sivulla.

Pia Pharma on Wepharm tuotesarjan, Vetericyn-tuotesarjan sekä 1-TDC:n virallinen maahantuoja (Suomi & Ruotsi).