Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

WeCysto Plus geeli virtsateiden toiminnan tueksi

Hinta:24.90 €

WeCysto® oraaligeeli  on täydennysrehu kissoille tukemaan virtsateiden hyvinvointia. WeCystoa suositellaan täydennysrehuksi tilanteissa, joissa poikkeavan virtsaamiskäyttäytymisen syyn epäillään olevan jokin taustatekijä kissan elinympäristössä (esim. äänipelko, muutto, uusi perheenjäsen tai laumahierarkiaongelmat useiden kissojen talouksissa). WeCysto® sisältää anti-inflammatorisesti vaikuttavia Omega-3 rasvahappoja, L-Tryptofaania yhdessä B-vitamiinien kanssa lievittämään levottomuuden tunnetta sekä ainesosia kuten hyaluronihappoa ja glykosaminoglykaaneja, jotka suojaavat virtsarakon seinämää.

Koostumus per annos (2 ml):

Kalaproteiinihydrolysaatti 68 mg

Karpalo 36 mg

N-asetyyli-glukosamiini 150 mg

Omega-3 (EPA ja DHA) 30 mg

L-Tryptofaani 100 mg

L-Teaniini 0,06 mg

B1-vitamiini 0,24 mg

 B6-vitamiini 0,02 mg

 B3-vitamiini 1,6 mg

Hyaluronihappo 10 mg

Annostus:

WeCysto voidaan sekoittaa ruokaan, annostella suoraan kissan suuhun tai tassulle kissan nuoltavaksi.

 Kissan paino

Ensimmäinen kuukausi

Pitkäaikainen käyttö

< 4 kg

1 annos / vrk        (2 ml)

½ annosta / vrk   (1 ml)

> 4 kg

2 annosta / vrk    (4 ml)

1 annos / vrk       (2 ml)

 

Yksi annos (2ml) vastaa yhtä pumppupullon painallusta. Ravista ennen käyttöä. Eläinlääkärin tulee määrittää sopiva hoitojakson pituus. On suositeltavaa olla yhteydessä eläinlääkäriin ennen käytön aloittamista. Älä ylitä suositeltua annostusta. Tätä tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tasapainoinen ruokavalio ja terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.

L-TRYPTOFAANI on serotoniin esiaste joka auttaa vähentämään stressiä ja levottomuutta

L-TEANIINI vaikuttaa positiivisesti GABA: ja serotoniinin pitoisuuksiin. GABA ja serotoniini ovat tärkeitä välittäjäaineita erityisesti pelkoon ja ahdistukseen liittyvien vasteiden hallinnassa. L-teaniini auttaa myös alentamaan noradrenaliinitasoja

B1-, B3- JA B6-VITAMIINIT ovat välttämättömiä vitamiineja hermoston toiminnalle. Ne auttavat lisäämään tärkeimpien välittäjäaineiden, kuten serotoniinin, noradrenaliinin, GABA: n ja dopamiinin saatavuutta ja tuotantoa

OMEGA-3 (EPA ja DHA) Omega-3-rasvahappoja käytetään yleisesti tulehduksellisissa, rappeuttavissa ja onkologisissa tiloissa sillä ne edistävät anti-inflammatoristen eikosanoidien, kuten prostaglandiini PG-3 ja TL-5, synteesiä ja vähentävät leukotrieenien ja muiden tulehdusta ylläpitävien eikosanoidien synteesiä

N-ASETYYLIGLUKOSAMIINI on prekursorimolekyyli joka on erittäin tärkeä GAG: ien tuotannossa virtsarakon sisäpintaa päällystävällä limakalvolla. Virtsarakon limakalvo suojaa epiteeliä virtsan sisältämiä ärsyttäviä aineita sekä, toksiineja ja bakteereita vastaan

HYALURONIHAPPO on virtsarakkoa suojaavan glykosaminoglykaanikerroksen pääkomponentti

 

Stressillä epäillään olevan vahva yhteys kissan idiopaattiseen kystiittiin ja tämän vuoksi kissan virtsatieoireyhtymän hoidon tulisi aina olla kokonaisvaltaista. Virikkeiden lisääminen lemmikin elinympäristöön ja konfliktitilanteiden välttäminen kissan kokeman stressin vähentämiseksi ovat tärkeä osa ongelman hallinnassa.  Lisääntyneeseen vedensaantiin ja juomiseen kannustavilla toimenpiteillä voidaan usein laimentaa virtsaa, joka helpottaa oireita. Ylipaino on yksi altistava tekijä virtsavaivoille. Virtsateiden tulehdustilassa kivun ja tulehdustilan hallinta ja virtsarakon vaurioituneen limakalvon suojaaminen ja vahvistaminen ovat myös tärkeässä roolissa. Virtsatietulehduksen yleisimmät syyt vaihtelevat lajin, sukupuolen ja iän mukaan.

Ole aina yhteydessä eläinlääkäriin, mikäli lemmikin virtsaamiskäyttäytyminen on epänormaalia. Elimelliset syyt poikkeavan virtsailuoireilun taustalla (kuten virtsatieinfektio tai virtsakiteet/ tai -kivet) on aina ensin poissuljettava asianmukaisin tutkimuksin.

Tuotetiedot

WeCysto® Plus oraaligeeli 50 ml

Täydennysrehu kissoille tukemaan virtsateiden hyvinvointia.

Koostumus (per ml): N-asetyyli-glukosamiini 62,5 mg; hyaluronihappo 5 mg; kalaöljy (Omega 3 EPA DHA) 15mg, L-Tryptofaani 50 mg; L-Teaniini 0,03 mg. Lisäaineet (per ml): B1-vitamiini 0,12mg; B6-vitamiini 0,01 mg; B3-vitamiini 0,6 mg. Ravintoaineet: Raakahiilihydraatti 35.43 %; Raakavalkuainen 1.97 %; Raakarasva 1.2 %; Raakakuitu 0.2 %; Tuhka 0.5 %; Kosteus 60.9 %; Energia kcal 160%. Lisäaineet (per 1 ml): Vitamiinit ja provitamiinit, 3a820 B1-vitamiini 0.12 mg, Ea831 B6-vitamiini 0.01 mg, 3a315 B3-vitamiini 0.60 mg. Emulgointiaineet, stabilointiaineet, sakeuttamisaineet ja hyytelöimisaineet Natriumkarboksimetyyliselluloosa 13 mg, Ksantaanikumi 10.5 mg, Glyseriini 0.104 ml, Sorbitaanimono-oleaatti 0.30 mg, Aminohapot, niiden suolat ja analogit L – Tryptofaani 50 mg. Säilöntäaineet Etyleenidiamiinitetraetikka dinatrium (dinatriumedetaatti BP) 0.50 mg; Luonnolliset tai vastaavat synteettiset kemiallisesti määritellyt aromit, Glutamiinihappo (L - Teaniini) 0.03 mg. Pakkauskoko: 100 ml. Säilytys: kuivassa paikassa alkuperäispakkauksessa alle 25°C lämpötilassa. Suojaa valolta ja lämmöltä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Valmistaja: Wepharm, S.A. Rua Principal, Lote 12/16C Zona Industrial de Porto de Mós 2480-407 Porto de Mós – Portugal

Maahantuoja: Pia Pharma Oy, Nurmijärvi

info@piapharma.fi

 

Tuote: 92068

Suosittelemme myös

Haavasuihke kaikille eläimille 89 ml

Vetericyn_haavasuihke_elaimille.jpg&width=280&height=500
Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton antimikrobinen suihke haavojen ja ihovaurioiden puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin. Tuote on 100% turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä.  Vaaratonta nieltynä ja nuoltuna, voidaan käyttää vastasyntyneille. Ei sisällä..

Tuote: 1007

Hinta: 22.90 €

Antimikrobinen huuhde kissoille

Vetericyn_antiseptinen_huuhde_kissoille_1028_FelineFacialTherapy.jpg&width=280&height=500
Vetericyn Plus Feline Antimicrobial Facial Therapy on antimikrobinen huuhde kissoille joka sopii mihin tahansa puhdistukseen kun tarvitaan tehokasta mutta hellävaraista tuotetta. Facial Therapy-huuhde on silmien, korvien, suun ja ihon ja ihovaurioiden kuten kissa-akneoireiden hoitotuote yhdessä ja samassa..

Tuote: 1028

Hinta: 19.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »