Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Vetericyn Antimikrobinen silmägeeli 89 ml

Hinta:26.90 €

Vetericyn Plus Antimicrobial Ophthalmic Gel antimikrobinen silmägeeli on tehokas apu ympäristöperäisiin silmän ärsytystiloihin. Geeli sopii käytettäväksi esim. pölystä, hiekasta ym. ärtyneiden silmien puhdistukseen. Tuotetta voi käyttää myös ärtyneelle iholle tai pienien haavojen ja naarmujen puhdistamiseen tai jopa sisälle haavautuneeseen korvakäytävään. Geelillä on myös silmiä kosteuttava vaikutus, mutta se ei korvaa keinokyynelvalmisteita kuivasilmäisyydestä kärsivillä potilailla. Tuote sopii käytettäväksi kaikilla eläinlajeilla. Vetericyn Plus Ophthalmic Gel ei sisällä mitään lääkeaineita, eli dopingvaroaika kilpailuihin on 0 vrk. Pakkauskoko 89 ml.

Tuote: 1067

Lisätiedot

Valmistaja: Innovacyn inc.
Lisätietoa: www.vetericyn.fi

Suosittelemme myös

Vetericyn Antimicrobial Hydrogel 89 ml

1047__1048_1041.png&width=280&height=500
RAVISTA PUMPPUMEKANISMI ALAS PAINETTUNA ENNEN KÄYTTÖÄ !
Pitkävaikutteinen antimikrobinen geelisuihke ihon, ihovaurioiden, Hot Spot -alueiden ja pienten haavojen puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin.  Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Lievittää kutinaa ja punoitusta..
Hinta: 26.90 €

Vetericyn Antimikrobinen huuhde kissoille

Vetericyn_antiseptinen_huuhde_kissoille_1028_FelineFacialTherapy.jpg&width=280&height=500
Vetericyn Plus Feline Antimicrobial Facial Therapy on antimikrobinen huuhde kissoille joka sopii mihin tahansa puhdistukseen kun tarvitaan tehokasta mutta hellävaraista tuotetta. Facial Therapy-huuhde on silmien, korvien, suun ja ihon ja ihovaurioiden kuten kissa-akneoireiden hoitotuote yhdessä ja samassa..

Tuote: 1028

Hinta: 19.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »