Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Foam Care pesuvaahto hevosille

Hinta:24.90 €

Vetericyn Foam Care - ihon luonnollisen kosteuden säilyttävä pesuvaahto hevosille. 

Hellävarainen pesuvaahto ei kuivata ihoa, ja on helppo- ja nopeakäyttöinen verrattuna tavalliseen shampooseen. Soveltuu erinomaisesti jalkojen pesuun kurakeleillä. Käytä säännöllisesti vuohiskuoppien pesemiseen tai koko hevosen pesuun tarvittaessa. Tuotteen pH on optimoitu tukemaan ihon ja karvapeitteen hyvinvointia. Kasvipohjainen, ei sisällä parabeeneja, yhteensopiva Vetericyn Wound & Skin tuotesarjan kanssa.

Käyttöohje: Kastele koko eläin tai pestävä alue lämpimällä vedellä. Ruiskuta pesuvaahto kostealle karvalle ja hiero pyörivin liikkein iholle saakka. Huuhtele runsaalla vedellä.

Vetericyn Foam Care schampo för hästar

Tvättskum för hästar, lämplig för dagligt bruk. Innehåller näringsämnen som är viktiga för hudens hälsa, försvarar hudens naturliga skydd. Kompatibel med Vetericyn Wound & Skin produkter. Växtbaserad, innehåller ej parabener.

Bruksanvisning: Blöt djuren ordentligt med varmt vatten. Spraya schampon på pälsen och massera i huden med cirkulära rörelser. Skölj noga med varmt vatten.

Koostumus/ingredienser: Purified Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Lauramine Oxide, Panthenol, Dipotassium Glycyrrhizinate, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tremella Fuciformis Sporocarp (Mushroom) Extract, Sodium Phytate, Cocamindopropyl PG-Dimonium Chloride, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Citric Acid.

Tuote: 1604

Suosittelemme myös

Vetericyn Haavasuihke 473 ml + Dressing Gel 237 ml

1000_1041_VetericynPlus_1000x1000.png&width=280&height=500
HEVOSET 2024 -tarjous: Ison pullon ostajalle 55 ml matkakoko kaupan päälle ! 
Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton antimikrobinen suihke ja haavageeli ihon ja ihovaurioiden puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin. Nestemäistä tuotetta voi käyttää myös silmä- tai korvahuuhteena. Molemmat..

Tuote: 1000 - 1041

Hinta: 81.80 €

Vetericyn Haavasuihke hevosille 473 ml

1000_16oz_VetericynPlus_WoundCare_Equine.jpg&width=280&height=500
HEVOSET 2024 -tarjous: Ison pullon ostajalle 55 ml matkakoko kaupan päälle ! 
Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton antimikrobinen suihke ihon ja pienten ihovaurioiden puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin. Tuotetta voi käyttää myös silmä- tai korvahuuhteena sekä hauteena haavasidosten..

Tuote: 1000

Hinta: 44.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »