Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Foam Care pesuvaahto ongelmaiholle 473 mlHinta:29.90 €

HERKÄSTI ÄRTYVIEN VUOHISTEN TAI TASSUJEN HOITOON KOSTEIDEN SYYS- JA TALVIKELIEN VARALLE !

Hypoallergeeninen Foam Care Medicated Shampoo on hellävarainen, syväpuhdistava pesuvaahto ongelmaiholle joka ylläpitää ihon luonnollista kosteutta. Tuote soveltuu sekä rasvaiselle että kuivalle iholle ja on erityisen hyvä hoitotuote allergiselle, kutisevalle, hilseilevälle ja ärtyneelle iholle.

Ihon uudistumista tukevana ainesosana salisyylihappo, jolla on keratolyyttisia (kuorivia) ja antimikrobisia ominaisuuksia. Sitä käytetään tyypillisesti dermatologiassa, sillä se edistää paitsi ihon kuoriutumista myös ehkäisee opportunististen bakteerien ja sienten infektioita. Lisäksi sen tiedesään hillitsevän ihon rasvaisuutta ja toimivan tulehdusta lievittävästi.

Paras vaikutus saavutetaan kun Foam Care -vaahdon annetaan vaikuttaa 2-3 min ennen huuhtelua.  Pesu ei poista ihon pinnalta sen hyvinvoinnille ja kosteudelle tärkeää öljykerrosta.

Foam Care on yhteensopiva Vetericyn Plus -tuotesarjan kanssa 

VINKKI: Foam Care pesuvaahto sopii erityisen hyvin punoittavien  tassunpohjien toistuvaan pesuun. Pesun ja kuivauksen jälkeen käsittele ärtynyt iho Vetericyn-Wound & Skin tuotteella.  Yhteiskäyttöä suositellaan esim. kosteista olosuhteista ja tiesuolasta ärtyville tassunpohjille. 

Käyttöohje

Kostuta eläimen turkki lämpimällä vedellä. Suihkuta pesuvaahto pestävälle alueelle tai kauttaaltaan koko turkille ja hiero vaahto pyörivin, hierovin liikkein aina iholle saakka. Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia. Huuhtele runsaallla haalealla vedellä.

Ainesosat 

INGREDIENTS: Active: Salicylic Acid (2.0%) Inactive: Purified Water, Alpha Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Lauramine Oxide, Panthenol, Dipotassium Glycyrrhizinate, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tremella Fuciformis Sporocarp (Mushroom) Extract, Sodium Phytate, Polyquaternium-7, Fragrance, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Sodium Hydroxide

Tuote ei sisällä parabeeneja. Yhteensopiva Vetericyn Wound & Skin -tuotteiden kanssa.

Tuote: 1610

Lisätiedot

Valmistaja: Innovacyn inc.