Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

WeJoint Plus Large Breed ( >25 kg) 30 makutablettia

Hinta:33.90 €

30 makutabletin pakkaus riittää 25-40 kg koiralle 1 kk ajan

WeJoint® Plus tukee ja vahvistaa nivelten toimintaa

WeJoint® Plus sisältää mm. luonnollista tyypin II kollageenia sekä omega 3 rasvahappoja monien muiden nivelten toimintaa tukevien ainesosien lisäksi.

Tuotetta suositellaan käytettäväksi nivelten aineenvaihdunnan tukemiseen nivelrikon yhteydessä. WeJoint® Plus makutabletit soveltuvat myös tukemaan urheilu- ja työkoirien nivelten terveyttä kovassa rasituksessa ja niitä suositellaan käytettäväksi tukemaan kasvavien pentujen nivelten aineenvaihduntaa kasvunkauden aikana. WeJoint® Plus yhdistää erittäin monipuolisesti useiden eri komponenttien vaikutuksen ja lopputuloksena on kokonaisvaltainen lähestymistapa nivelterveyden tukemiseen.

Koostumus (mg) per WeJoint® Plus tabletti:

 

WeJoint® Plus

1 tabletti

Large Breed

Medium Breed

Small Breed & Cat

Glukosamiini-

hydrokloridi

500

360

250

Tyypin 

II kollageeni

40

20

10

Kondroitiini- sulfaatti

200

135

100

MSM

125

90

60

Krilliöljy

100

70

40

Harpagophytum Procumbens

4,8

3,36

1,6

C-vitamiini

50

35

22

Sinkki /

Sinkkisulfaatti

30 / 10,92

20 / 7,28

15 / 6,64

Mangaani-

sulfaatti

6,2 / 2

6,2 / 2

6,2 / 2

 

Annostus:

 

Paino

Annos / vrk

WeJoint® Plus valmiste

Lemmikin paino  < 5 kg

½ tablettia

WeJoint® Plus Small Breed & Cats

Lemmikin paino 5 - 10 kg

1 tabletti

WeJoint® Plus Small Breed & Cats

Lemmikin paino 10 - 25 kg

1 tabletti

WeJoint® Plus Medium Breed

Lemmikin paino 25 - 40 kg

1 tabletti

WeJoint® Plus Large Breed

Lemmikin paino > 40 kg

2 tablettia

WeJoint® Plus Large Breed

 

Akuuteissa tilanteissa tai voimakkaasti oireilevan eläimen hoidon alkuvaiheessa annoksen tuplaaminen ensimmäisten 15 pv ajaksi saattaa olla tarpeellista.

Katso tästä WeJoint® Plus tuotevideo :  WeJoint® Plus

TYYPIN II KOLLAGEENI Kollageenilla on rakenteellinen rooli nivelissä, koska se on yksi ruston tärkeimmistä rakennusaineista. Denaturoimaton tyypin II kollageeni vaikuttaa spesi‑sesti nivelessä, lievittäen tulehdusreaktiota ja vähentäen nivelissä olevan kollageenin hajoamista. Tyypin II kollageeni lievittää rustoa tuhoavan kollagenaasin immunivastetta ja vähentää sen ilmentymistä.

KRILLIÖLJY on yksi puhtaimmista välttämättömien Omega 3- rasvahappojen, eikosapentaeenihapon (EPA) ja dokosaheksaeenihapon (DHA), lähteistä ja jonka on osoitettu vaikuttavan pro- ja anti-in­ammatoristen välittäjäaineiden (sytokiinit ja leukotrieenit) metaboliaan sekä COX-2 –entsyymin ilmentymiseen. Se sisältää myös runsaasti astaksantiinia, joka on yksi tehokkaimista karotenoidien antioksidanteista, ja jolla on anti-in­ammatorisia ja kipua lievittäviä vaikutuksia.

KONDROITIINISULFAATTI edistää glykosaminoglykaanien synteesiä rustosoluissa, mikä antaa rustolle sen iskunkestävyyden. Se ylläpitää myös ruston tasapainoa ja vesipitoisuutta ja on vastuussa ruston vetolujuudesta yhdessä kollageenin kanssa. Sen tehtävänä on myös pitää nivelneste juoksevana ja terveenä.

GLUKOSAMIINIHYDROKLORIDI on välttämätöntä glykosaminoglykaanien, ruston komponenttien ja nivelnesteen synteesille. Se mahdollistaa nivelrakenteiden lisääntyneen liikkuvuuden, joustavuuden ja kuormitettavuuden. Glukosamiini on tuotteessa hydrokloridimuodossa korkeamman hyötyosuuden saavuttamiseksi.

HARPAGOPHYTUM PROCUMBENS (Standardoitu puhdistettu uute) Harpagolla on todettu olevan anti- inflammatorisia ja kipua lievittäviä ominaisuuksia, erityisesti kipua aiheuttavien nivelvaivojen hoidossa. Tutkimukset viittaavat siihen, että se voi inhiboida arakidonihapon, syklo-oksygenaasin (COX) ja lipoksigenaasin (LOX) aineenvaihduntareittejä vähentäen näin eikosanoidien, kuten prostaglandiinien, tuotantoa. Mitä tulee syklo-oksigenaasien inhibitioon, harpago näyttää estävän spesi‑sesti COX-2:ta, mutta ei COX-1:tä, mikä voi selittää sen korkean sietokyvyn ja vähäisemmät sivuvaikutukset, toisin kuin NSAID:t, jotka inhiboivat entsyymin molempia isoformeja.

SINKKISULFAATTI Sinkki on yksi ruokavalion tärkeimmistä hivenaineista ja välttämätön koko kehossa tapahtuville entsymaattisille prosesseille. Se on erityisen tärkeä ruston muodostuksessa.

MANGAANI Tämä hivenaine on yleisin kofaktori glykosyylitransferaaseille, välttämättömille entsyymeille ruston ja luun muodostumisen kannalta välttämättömien proteoglykaanien synteesissä.

METYYLISULFONYYLIMETAANI (MSM) Se voi auttaa vähentämään ja hallitsemaan nivelongelmasta johtuvaa kipua. Se mahdollistaa nivelten paremman liikkuvuuden vaikuttaen näin positiivisesti lemmikin elämänlaatuun.

C-VITAMIINI on yksi kehon tärkeimmistä antioksidanteista. Askorbiinihappo neutraloi vapaiden happiradikaalien vaikutuksia nivelessä. Sillä on myös tärkeä rooli metabolisena kofaktorina nivelen eri prosesseissa.

 

Erityyppiset nivelongelmat ovat varsin yleisiä lemmikeillä – sekä kissoilla että koirilla

 

WeJoint® Plus sisältää markkinoiden kattavimman ainesosakoostumuksen ja yhdistää näiden useiden eri komponenttien vaikutuksen. Lopputuloksena on kokonaisvaltainen lähestymistapa nivelten aineenvaihdunnan tukemiseen. Pienille roduille ja kissoille suunniteltu pienikokoinen, jaettava ja ennen kaikkea maittava Small Breed & Cats -tabletti helpottaa valmisteen annostelua myös pienikokoisille lemmikeille.

 

Nivelongelmat voivat johtua terveiden nivelten ylikuormituksesta tai ongelmille alttiiden nivelten normaalista kuormituksesta. Oikea lähestymistapa sekä ongelmien ennaltaehkäisyyn että hoitoon on pyrkiä parantamaan lemmikin elämänlaatua sekä pyrkiä hidastamaan nivelvaivan etenemistä. Avainasemassa ovat korkealaatuiset nivelen toimintaa tukevat ravintoaineet.

 

Nivelpintoja peittää nivelrusto, jonka tehtävänä on toimia nivelen liukupintana ja iskunvaimentimena sekä osallistua normaaliin kasvuun ja luutumisprosessiin. Nivelrusto muodostuu rustosoluista sekä soluväliaineesta. Rustosolut vastaavat ruston eri komponenttien, kuten kollageenin ja proteoglykaanien, tuottamisesta. Nivelkalvo tuottaa nivelnestettä, jolla on viskoelastiset ja voitelevat ominaisuudet. Tämän kompleksin optimaalinen toiminta pitää nivelet terveinä ja toimivina.

 

Kun tulehdusreaktio on alkanut, tulehdusvälittäjäaineet ja vapautuneet entsyymit vaikuttavat negatiivisesti ruston rakenteellisten komponenttien muodostumiseen pahentaen näin rappetumisprosessia. Tämä prosessi johtaa nivelen elastisuuden katoamiseen sekä voimakkaaseen kipuun. On ensiarvoisen tärkeää pyrkiä pysäyttämään rappeutumisprosessi ja tulehdusreaktio nivelessä, kuten myös kontrolloida kipua, ja tätä kautta parantaa lemmikin elämänlaatua.

 

Lakisääteiset pakkausmerkinnät :

WeJoint® Plus Large Breed makutabletit

Täydennysrehu yli 25 kg painoisille koirille suojaamaan niveliä. Tuotekuvaus: 30 kpl tai 120 kpl (4 x 30 tabl) 2200 mg tabletteja. Pakkauskoko: 66 g / 264 g.

WeJoint® Plus Medium Breed makutabletit

Täydennysrehu 10-25 kg painoisille koirille suojaamaan niveliä. Tuotekuvaus: 30 kpl tai 120 kpl (4 x 30 tabl) 2000 mg tabletteja. Pakkauskoko: 60 g / 240 g

WeJoint® Plus Small Breed & Cats makutabletit

Täydennysrehu alle 10 kg koirille ja kissoille suojaamaan niveliä. Tuotekuvaus: 30 kpl tai 120 kpl (4 x 30 tabl) 1500 mg tabletteja. Pakkauskoko: 45 g / 180 g.

Säilytys alkuperäispakkauksessa kuivassa paikassa suojattuna valolta ja kuumuudelta (alle 25 ° C).

 

Valmistaja: Wepharm, S.A. Rua Principal, Lote 12/16C Zona Industrial de Porto de Mós 2480-407 Porto de Mós – Portugal

Maahantuoja: Pia Pharma Oy, Eteläinen-Salmitie 1, 02430 Masala   info@piapharma.fi

Tuote: 92058

Suosittelemme myös

WeJoint Plus Small Breed & Cat 120 makutablettia (4x30)

WeJoint_Plus_Small_Breeds_and_Cats_120Tabs_l.png&width=280&height=500
120 makutabletin pakkaus riittää alle 5 kg lemmikille 8 kk ajan ja 5-10 kg lemmikille 4 kk ajan
WeJoint® Plus tukee ja vahvistaa nivelten toimintaa
WeJoint® Plus sisältää mm. luonnollista tyypin II kollageenia sekä omega 3 rasvahappoja monien muiden nivelten toimintaa tukevien ainesosien lisäksi.
Tuotetta..

Tuote: 92055

Hinta: 91.60 €

WeJoint Plus Large Breed 120 makutablettia (4x30)

WeJoint_Plus_Large_Breeds_120Tabs_l.png&width=280&height=500
120 makutabletin pakkaus riittää 25-40 kg koiralle 4 kk ajan
WeJoint® Plus tukee ja vahvistaa nivelten toimintaa
WeJoint® Plus sisältää mm. luonnollista tyypin II kollageenia sekä omega 3 rasvahappoja monien muiden nivelten toimintaa tukevien ainesosien lisäksi.
Tuotetta suositellaan käytettäväksi..

Tuote: 92059

Hinta: 135.60 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »