Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Antimikrobinen huuhde kissoille

Hinta:19.90 €

Vetericyn Plus Feline Antimicrobial Facial Therapy on antimikrobinen huuhde kissoille joka sopii mihin tahansa puhdistukseen kun tarvitaan tehokasta mutta hellävaraista tuotetta. Facial Therapy-huuhde on silmien, korvien, suun ja ihon ja ihovaurioiden kuten kissa-akneoireiden hoitotuote yhdessä ja samassa pullossa !

Tuotetta voi käyttää rutiinipuhdistukseen sekä avuksi ongelmatilanteissa kuten ympäristö- tai allergiaperäisissä silmien, korvien tai ihon ärsytystiloissa tai suun antiseptiseen käsittelyyn esim. hampaan poiston jälkeen.Tuote sopii käytettäväksi kaikilla eläinlajeilla. Vetericyn Plus  ei sisällä mitään lääkeaineita, hajuton ja kirvelemätön liuos on helppokäyttöinen.

Säännöllisen Vetericyn-silmähuuhteen käytön on todettu myös ehkäisevän vaaleiden karvojen värjäytymistä kyynelnesteen vaikutuksesta!  

Pakkauskoko 59 ml.
 

Tuote: 1028

Lisätiedot

Valmistaja: Innovacyn inc.
Lisätietoja: www.vetericyn.fi

Suosittelemme myös

Antimikrobinen silmähuuhde

1037_silmahuuhde_89_ml.jpg&width=280&height=500
Vetericyn Plus Eye Wash antimikrobinen silmähuuhde sopii silmien rutiinipuhdistukseen sekä avuksi ongelmatilanteissa kuten ympäristö- tai allergiaperäisissä silmien ärsytystiloissa. Säännöllisen Vetericyn-silmähuuhteen käytön on todettu myös ehkäisevän vaaleiden karvojen värjäytymistä kyynelnesteen vaikutuksesta!..

Tuote: 1037

Hinta: 21.90 €

Haavasuihke hevosille 473 ml

Hevosten_haavasuihke.jpg&width=280&height=500
Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton antimikrobinen suihke ihon ja pienten ihovaurioiden puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin. Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Tuotetta voi käyttää myös silmä- tai korvahuuhteena sekä hauteena haavasidosten kanssa. Tuote on..

Tuote: 1000

Hinta: 39.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »