Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vetericyn Foam Care pesuvaahdot

Hellävaraiset, syväpuhdistavat Vetericyn Foam Care -pesuvaahdot ylläpitävät ihon luonnollista kosteutta. Tuotteet ovat hypoallergeenisia ja täysin kasvipohjaisia, ne eivät sisällä parabeeneja. Pesuvaahdon pH on optimoitu säilyttämään ihon luonnollinen suoja ja se on optimaalinen vaihtoehto allergiselle lemmikille tai muusta syystä ongelmaiselle iholle.

Vetericyn Foam Care ei poista ihon pinnalta sen hyvinvoinnille tärkeää öljykerrosta, joten sitä voi käyttää lähes samanaikaisesti esim. punkkikarkotteiden kanssa huomioiden lääkevalmisteiden pakkausselosteiden ohjeet eläimen pesusta. Kaikki Foam Care -tuotteet ovat yhteensopivia Vetericyn Plus -ihonhoitotuotesarjan kanssa.

Foam Care -tuotteita voi käyttää turvallisesti kaikille eläinlajeille, eli koirien ja kissojen lisäksi esim. kaneille ja jyrsijöille.

Vetericyn Foam Care -pesuvaahdoista löydät optimaalisen tuotteen sileälle tai lyhyelle turkille, normaalipituiselle- ja paksuiselle turkille sekä hyvin tiheälle, pitkälee ja paksulle turkille.
Ongelmaiholle tarkoitettu pesuvaahto sisältää aktiivisena ainesosana salisyylihappoa ja se sopiikin parhaiten hilseilevän, kuivan ja kutiseva ihon hoitoon.

Käyttöohje

Kostuta eläimen turkki lämpimällä vedellä. Suihkuta pesuvaahto kauttaaltaan koko turkille tai pestäville alueille ja hiero vaahto pyörivin, hierovin liikkein aina iholle saakka. Huuhtele haalealla vedellä.Tuotteita yhteensä 1 kpl

Vetericyn Foam Care pesuvaahto

Foam_Pet_Group_pakattu.jpg&width=280&height=500
Hypoallergeeninen, ei sisällä parabeeneja. Hellävarainen, syväpuhdistava pesuvaahto joka ylläpitää ihon luonnollista kosteutta..

Tuote: Foam Care

Hinta: 29.90 € - 35.90 €