Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vetericyn Foam Care

Hellävaraiset Vetericyn Foam Care -pesuvaahdot herkälle ja allergiselle iholle ylläpitävät ihon luonnollista kosteutta. Tuotteet ovat hypoallergeenisia ja täysin kasvipohjaisia, ne eivät sisällä parabeeneja. Pesuvaahdon pH on optimoitu säilyttämään ihon luonnollinen suoja ja se on optimaalinen vaihtoehto allergiselle lemmikille tai muusta syystä ongelmaiselle iholle.

Vetericyn Foam Care ei poista ihon pinnalta sen hyvinvoinnille tärkeää öljykerrosta, joten sitä voi käyttää vaikka päivittäin sen kuivattamatta ihoa. Kaikki Foam Care -tuotteet ovat yhteensopivia Vetericyn Plus -ihonhoitotuotesarjan kanssa.

Foam Care -tuotteita voi käyttää turvallisesti kaikille eläinlajeille, eli koirien ja kissojen lisäksi esim. kaneille ja jyrsijöille. Hevosille löytyy sarjasta oma pesuvaahto, myös lemmikkien pesuvaahtoja voi käyttää hevosille.

Vetericyn Foam Care -pesuvaahdoista löydät optimaalisen tuotteen eri turkkilaaduille.
Ongelmaiholle tarkoitettu pesuvaahto sisältää aktiivisena ainesosana salisyylihappoa ja se sopii parhaiten hilseilevän, kuivan ja kutisevan ihon pesuun tai tassunpohjien usein toistuvaan pesuun allergikoilla.

Käyttöohje

Kostuta eläimen turkki lämpimällä vedellä. Suihkuta pesuvaahto pestäville alueille ja hiero vaahto pyörivin, hierovin liikkein aina iholle saakka. Huuhtele lämpimällä vedellä.Tuotteita yhteensä 5 kpl