Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

WeBiotic Fast 30 ml makupasta suolistohäiriöihin (10-25 kg)

Hinta:16.90 €

Kerran vuorokaudessa annosteltava WeBiotic® Fast vahvistaa tehokkaasti suoliston toimintaa. WeBiotic® Fast täydennysrehu koirille ja kissoille tarjoaa maksimaalista suojaa eri syistä johtuvissa suoliston häiriötilanteissa. WeBiotic® Fast pasta on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön. WeBiotic tabletteja voidaan käyttää sekä lyhyt- että pitkäkestoisesti.

Katso tästä  WeBiotic tuotevideo

Kattava kombinaatio tutkitusti tehokkaita ainesosia maittavana makupastana

WeBiotic® Fast sisältää yhdistelmän suoliston terveydelle hyödyllisiä mikro-organismeja kuten probiootteja, prebiootteja ja immunostimulantteja sekä adsorbentteja ja muita ainesosia jotka auttavat ylläpitämään normaalia ruoansulatusta.  WeBiotic® Fast- makupastaa voidaan käyttää ripulin, suoliston toimintahäiriöiden, ympäristömuutosten ja/tai ruokintamuutosten ja niiden aiheuttaman stressin, ruokamyrkytysten, suolistosairauksien, loisinfektioiden tai suoliston mikrobistoon vaikuttavan lääkehoidon yhteydessä.

Käyttöohje ja annostus:

Painonmukainen annos (4 ml / 10 kg) kerran vuorokaudessa kolmena peräkkäisenä päivänä. Määritä oikea annoskoko männän avulla ja annostele pasta suoraan lemmikin suuhun. 

Eläimen paino Annos / vrk  Kuurin pituus
10 kg 4 ml 3 vrk
15 kg 6 ml 3 vrk
20 kg 8 ml 3 vrk
25 kg 10 ml 3 vrk

Hyvin pienikokoisilla lemmikeillä (alle 2 kg) älä ylitä maksimiannosta 1 ml/painokilo per päivä. Jättiroduilla (>50 kg) älä ylitä maksimipäiväannosta 20 ml / vrk.

Ota aina yhteys eläinlääkäriin, mikäli lemmikillä on yleissairauden oireita.

WeBiotic Fast 30 ml pakkauskoko on tarkoitettu 10-25 kg painoisille lemmikeille. WeBiotic Fast -makupastan koostumus on sama kaikissa eri pakkauskokovariaatioissa (12, 30 tai 60 ml). Kaikkia pakkauskokoja voi käyttää suurille tai pienille lemmikeille annostuksella 4 ml / 10 kg / vrk.Vuorokausiannos voidaan myös jakaa kahteen antokertaan. Hoitojaksoa voidaan pidentää eläinlääkärin suosituksesta.  

WeBiotic Fast - maksimaalista suojaa suoliston toiminnalle useilla eri mekanismeilla 

Ruoansulatushäiriöt ovat yksi yleisimmistä syistä eläinlääkärikäynteihin liittyen lemmikin ripuliin, suoliston motiliteetin häiriöihin, ympäristömuutoksiin ja/tai ruokintamuutoksiin ja niiden aiheuttamaan stressiin, ruokamyrkytyksiin, suolistosairauksiin, loisinfektioihin tai suoliston mikrobistoon vaikuttavaan lääkehoitoon. Suolistosairaudet voivat olla myös tartunnallisia (bakteerien tai virusten aiheuttamia).

1. BENTONIITTI JA KAOLIINI - absorvoivat savet 


Savet joilla on absorboivia ominaisuuksia ja jotka sisältävät runsaasti montmorilloniittia. Rakenneominaisuuksiensa ansiosta niillä on suuri kyky sitoa toksiineja ja patogeeneja sekä vahvistaa limakalvon suojaavaa kerrosta.


2. PEKTIINI - absorboiva kuitu


Pektiinillä on limakalvoja suojaava vaikutus, erityisesti paksusuolessa. Se auttaa kiinteyttämään löysää ulostetta sen vettä sitovien ominaisuuksien ansiosta. Se auttaa myös ylläpitämään suoliston normaalia peristaltiikkaa.


3. ENTEROCOCCUS FAECIUM - probiootit


Vaikuttaessaan suoliston mikrobikoostumukseen, Enterococcus faecium estää patogeenisten bakteerien lisääntymistä ja kiinnittymistä suolen pintaan reseptoreiden ja substraattien
kilpailumekanismin kautta. Sillä on kyky kolonisoida suolistoa ja edistää suoliston
mikrobitasapainoa.


4. FRUKTO-OLIGOSAKKARIDIT (FOS) -prebiootit ja immunostimulantit


Frukto-oligosakkaridit omaavat prebioottisen vaikutuksen, joka liittyy suoliston mikrobiflooran, erityisesti maitohappobakteerien, tukemiseen ja ylläpitoon, ja joka on tärkeää E.colin torjunnassa. Ne tukevat maitohapon ja lyhytketjuisten rasvahappojen (SCFA)
tuotantoa ja parantavat paikallista ja systeemistä immuniteettia stimuloimalla
immunoglobuliinien ja B-lymfosyyttien tuotantoa suoliston imukudoksessa (GALT).
Suoliston imukudos on elimistön suurin elin. Se tuottaa 70-80 % immunoglobuliineista.
Suoliston immuunijärjestelmän stimulaatio johtaa vasteeseen koko kehossa, aiheuttaen positiivisia vaikutuksia sekä paikallisesti että systeemisesti (kuten rokotusvaste).

 
5. HIIVAT (SACCHAROMYCES CEREVISIAE) - prebiootit ja immunostimulantit


Hiivojen käyttöön on havaittu liityvän immunoglobuliinien (IgE ja IgM) lisääntynyttä tuotantoa, mikä hyödyttää sekä systeemistä että suoliston immuniteettia. Hiivat sisältävät
soluseinämähiilihydraatteja, kuten mannanoligosakkarideja (MOS), joilla on kyky sitoa taudinaiheuttajabakteereita estäen näin niiden kiinnittymistä suolen seinämään.

Tuoteseloste

WeBiotic® Fast täydennysrehu koirille ja kissoille

Koostumus (per L): Puhdistettu auringonkukkaöljy - 205,27 g;
osittain hydrattu soijaöljy – 205,26 g; pektiini - 58,00 g; FOS (Frukto-oligosakkaridit) - 18,36 g; oluthiiva (Saccharomyces cerevisiae) - 2,47 g
Lisäaineet (per L): Eläintuotantoon vaikuttavat lisäaineet:
Suolistoflooran stabiloimiseen tarkoitetut aineet: Enterococcus
faecium (4b1707) – 30,00 g (1,05x1012CFU).
Sensoriset lisäaineet: Aromiaineet: Aromi (Maksa) - 116,00 g
Teknologiset lisäaineet: Sidonta-aine: Kaoliini (E 559) – 220,40 g
Emulgointiaine: Lesitiinit (1c322i) - 205,26 g, Sidonta-aine: Bentoniitti
(1m558i) – 58,00 g
Ravintoaineet: Raakavalkuainen: 6,2%; Raakarasva: 55,9%;
Raakakuitu: 4,9%; Tuhka: 17,2%; Kosteus: <0,5%.

Tuote: 92031

Suosittelemme myös

WeVit Tasty energia- ja vitamiinivalmiste 100 g

wevit_tasty_energiageelil.png&width=280&height=500
WeVit Tasty® on korkeaenerginen ja maittava täydennysrehuvalmiste, joka sisältää runsaasti välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita. WeVit Tasty -valmistetta voidaan käyttää ravitsemuksellisena tukena lemmikin kärsiessä heikentyneestä ruokahalusta, toipilasaikana, tiineille ja imettäville emoille..

Tuote: 92041

Hinta: 14.90 €

WeBiotic Fast 12 ml makupasta suolistohäiriöihin (< 10 kg)

webiotic_fast_12ml_l.png&width=280&height=500
Kerran vuorokaudessa annosteltava WeBiotic® Fast vahvistaa tehokkaasti suoliston toimintaa. WeBiotic® Fast täydennysrehu koirille ja kissoille tarjoaa maksimaalista suojaa eri syistä johtuvissa suoliston häiriötilanteissa. WeBiotic® Fast pasta on tarkoitettu lyhytaikaiseen käyttöön. WeBiotic tabletteja..

Tuote: 92030

Hinta: 11.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »