Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

WeCalm 10 makutablettia

Hinta:12.90 €13.90 €
30 pv alin hinta: 13.90 €

WeCalm® on koirille ja kissoille tarkoitettu maittava täydennysrehu, joka voi auttaa lemmikkiä keskittymään ja rentoutumaan - täysin luonnollisin keinoin. WeCalmia suositellaan käytettäväksi koulutuksen tukena, toipilasaikana ja erilaisissa lemmikkiä jännittävissä tilanteissa kuten matkustaessa tai esimerkiksi hoitolaan mennessä. Ei dopingvaroaikaa! 

PELKOTILAT

WeCalm® makutabletit sopivat käytettäväksi monissa erilaisissa tilanteissa, jotka aiheuttavat lemmikille pelkoa tai ahdistuneisuutta. Tuotetta voi käyttää sekä lyhyt- että pitkäkestoisesti levottumuusoireiden yhteydessä, jotka voivat liittyä esim. ukonilmaan, ilotulitulitukseen, vieroitukseen, eroahdistukseen, matkustamiseen, hoitopaikassa olemiseen tai vaikkapa uuteen perheenjäseneen, asuinpaikkaan tai sen ympäristöön totutteluun.  

TOIPILASAIKA

WeCalm® makutabletit ovat oiva apu myös lemmikin toipilasaikana, jolloin hoitotoimenpiteet, kauluri ja ajoittain paranemisen kannalta välttämätön liikkumisen rajoittaminen voivat aiheuttaa lemmikille henkistä kuormittumista. Toipilasaika on erityisen kuormittavaa etenkin energisille ja vilkkaille yksilöille jos liikkuminen esim. ortopedisen leikkauksen jälkeen on useiden päivien / viikkojen ajan rajoitettu vain välttämättömään tarpeilla käyttämiseen.

KOULUTUKSEN TUKENA

WeCalm® soveltuu käytettäväksi myös koulutustilanteissa, sillä ainesosien vaikutus voi auttaa eläintä keskittymään paremmin ja näin ollen edistää oppimistapahtumaa. Tuote on saanut runsaasti positiivista palautetta koiraharrastajien keskuudesta - sitä on käytetty menestyksekkäästi erityisen vilkkaille sekä ympäristöärsykkeisiin voimakkaasti reagoiville lemmikeille koulutuksissa ja kursseilla - ja tulokset ovat puhuneet puolestaan. 

WeCalm® soveltuu käytettäväksi myös varsinaisen käytösterapian yhteydessä kun lemmikkiä opetetaan pois ei-toivotusta käytöksestä (esim. käytösongelmaperäisessä sisäsiisteysongelmassa, eroahdistuksessa) tai siedätetään voimakkaita reaktioita aiheuttaville ärsykkeille kuten liiallisen agressiivinen tai saalisviettinen käytös muita koiria, eläimiä, ihmisiä tai ajoneuvoja kohtaan. 

Sisältö: Kalaproteiinihydrolysaatti (Peptazine®) 136 mg, L-Tryptofaani 250 mg, L-Teaniini 0,15 mg, B1-vitamiini 0,68 mg, B3-vitamiini 3 mg,  B6-vitamiini 0,06 mg

Käyttöohje: Anna suositeltu annos 1-2 tuntia ennen toivottua vaikutusta. WeCalm voidaan sekoittaa lemmikin ruokaan tai se voidaan antaa suoraan suuhun. Kerta-annoksen vaikutus kestää noin 12 tuntia. 

Annostus:

Lemmikin paino alle 5 kg: 1/2 tablettia päivässä

Lemmikin paino 5 - 10 kg: 1 tabletti päivässä

Lemmikin paino 10 - 25 kg: 2 tablettia päivässä

Lemmikin paino 25 - 40 kg: 3 tablettia päivässä

Lemmikin paino > 40 kg: 4 tablettia päivässä

Tarvitttaessa WeCalm voidaan annostella 12 h välein.

WeCalm on 100% lääkkeetön valmiste, dopingvaroaika 0 vrk.

Yksittäiset tapahtumat, jotka voivat aiheuttaa pelkoa tai ahdistusta:

Anna WeCalm 1-2 tuntia ennen levottomuutta aiheuttavaa tapahtumaa. Annostus voidaan uusia, mikäli haluttua vaikutusta ei ole saavutettu. Annostusta voidaan pienentää toivotun vaikutuksen mukaisesti.

Pitkäaikainen käyttö käyttäytymisongelmien yhteydessä:

Anna puolikas normaalista annoksesta tarpeen mukaan. Annosta voidaan pienentää, kun haluttu vaikutus on saavutettu, ja annos voidaan toistaa tilanteen uusiessa.

WeCalm® on luonnontuote, joka sisältää ainesosia joilla on tutkimusten perusteella positiivinen vaikutus neurovälittäjäaineiden, kuten GABA:n, serotoniinin ja dopamiinin, tasoihin. Nämä ainesosat voivat auttaa eläintä käsittelemään paremmin uhkaavia tilanteita, pelkotiloja ja fobioita ja olemaan näissä tilanteissa rauhallisempi ja tyytyväisempi.

Näitä ainesosia WeCalm sisältää:

Peptazine® on hydrolysoitu kalaperäinen peptidi, jolla on bentsodiatsepiinin kaltaisia vaikutuksia hypotalamus-aivokuori-lisämunuaisakselilla sekä sympatoadrenaliinista aktiivisuutta. Se lisää gamma-aminovoihapon (GABA) eritystä hippokampuksesta ja hypotalamuksesta ja tehostaa näillä mekanismeilla ahdistuksen hallintaa ja oppimisprosessia.

L-Tryptofaani on neurovälittäjäaine serotoniinin esiaste. Serotoniinin tehtävänä on hallita käyttäytymistä ja mielialaa. On havaittu, että alhaiset serotoniinitasot ovat suoraan liitoksissa stressiin, masennukseen ja aggressioon.

L-Teaniini vaikuttaa positiivisesti GABA-neurovälittäjäaineen määrään. GABA on tärkeä välittäjäaine erityisesti pelkoon ja ahdistukseen liittyvien keskushermoston vasteiden hallinnassa. L-Teaniini auttaa myös nostamaan serotoniini- ja dopamiinitasoja ja alentamaan noradrenaliinitasoja.

B1-, B3- ja B6-vitamiinit vaikuttavat positiivisesti neuronien hyvinvointiin ja aivojen toimintaan, vähentävät jännitystä ja parantavat keskittymistä. Ne ovat välttämättömiä kofaktoreita useiden välittäjäaineiden tuotannon ja aktiivisuuden kannalta, ja erityisesti B6-vitamiini (pyridoksiini) on tärkeä muutettaessa 5-hydroksitryptofaania serotoniiniksi.

  

Tilanteita jotka saattavat aiheuttaa lemmikille levottomuutta:

Uuteen ympäristöön liittyvä levottomuus: Hoitopaikassa oleminen, muutto uuteen kotiin, uusi lemmikki, perheeseen syntynyt lapsi, uusi perheenjäsen, eroahdistus tai ikävöinti.

Koviin ääniin liittyvä reagointi tai pelko: Ilotulitus, ukkonen, sireenit jne.

Tiettyihin tilanteisiin liittyvä stressi: Automatkat, eläinlääkärissä käynti, trimmaus

Eroahdistus: Tavaroiden tai kodin tuhoaminen, ääntely (haukkuminen tai ulvominen), ruokahalun katoaminen.

Toisiin eläimiin, ihmisiin tai asioihin ylireagoiminen: Merkkejä aggressiosta toisia eläimiä tai ihmisiä kohtaan (postinjakaja, vieraat jne) tai kohdistuen erilaisiin esineisiin

Opetustilanteet kuten pentukurssit: Oppimisprosessi vaikeutuu eläimen kokiessa hermostuneisuutta ja sitä voidaan pyrkiä helpottamaan dopamiinin ja serotoniinin metaboliaan liittyvillä positiivisilla vaikutuksilla. Rauhallinen eläin pystyy keskittymään paremmin, on vastaanottavaisempi koulutukselle ja vähemmän reaktiivinen ympäristön ärsykkeille.

WeCalm® tuotteen käyttöä suositellaan yhtenä osana pitkäaikaisten käytösongelmien hallinnassa:

Käytösongelmia voivat olla mm. ongelmat sisäsiisteydessä (ulostaminen tai virtsaaminen ei-toivottuihin paikkoihin), agresiivisuus, tavaroiden pureskelu, ääntely tai hännän jahtaaminen

Käytösterapiassa eläintä altistetaan asteittaisesti ja toistuvasti sen aiemmin kohtaamiin, stressiä aiheuttaneisiin tilanteisiin. Oppimisprosessia voidaan pyrkiä helpottamaan dopamiinin ja serotoniinin metaboliaan liittyvillä positiivisilla vaikutuksilla.

Miksi melko tavallisen tuntuiset tilanteet aiheuttavat lemmikeille niin paljon pelkoa ja stressiä?

Käyttäytymismuutokset ovat valitettavan yleisiä koirilla ja kissoilla. Ne liittyvät hyvinkin erilaisiin tilanteisiin ja kokemuksiiin, jotka voivat aiheuttaa pelkoa ja ahdistusta. Yleisiä pelon ja stressin oireita eläimillä ovat mm. kuolaaminen, esineiden tuhoaminen, ruokahalun heikentyminen, virtsaaminen ja ulostaminen, liiallinen nuoleminen, haukkuminen, raapiminen, piileskely ja tärinä.

Kohdatessaan ensimmäistä kertaa uhkatekijän, eläin saattaa reagoida voimakkaasti ja yrittää ratkaista ongelman välittömästi (karkaa, haukkuu jne.). Koska suurin osa uhkaavista tilanteista tai tekijöistä ei katoa eläimen reaktion vaikutuksesta, se yrittää reagoida entistä voimakkaammin, yrittäen näin saada uhkatekijän katoamaan. Uhan / ärsykkeen toistuessa eläimen reaktioista tulee yhä nopeampia, automaattisia ja voimakkaampia. Eläin saattaa alkaa reagoida ei-toivotulla tavalla myös alhaisemman intensiteetin ärsykkeisiin tai normaaleihin tilanteisiin, jotka muistuttavat näistä stressitekijöistä.

Pienetkin muutokset, joista monia emme pysty kontrolloimaan, saattavat olla riittäviä käynnistämään stressiin ja pelkoon liittyvät mekanismit. Geneettiset ominaisuudet sekä aiemmat pelkotiloja aiheuttaneet kokemukset saattavat voimistaa näitä mekanismeja.

Tuotetiedot

WeCalm® makutabletit

Koirille ja kissoille tarkoitettu täydennysrehu, joka rauhoittaa ja rentouttaa hermostuneita lemmikkejä.     Koostumus: Kalaproteiinihydrolysaatti (Peptazyne), hydrolysoitu eläinproteiini, orgaanisten happojen magnesiumsuola. Lisäaineet (per tabletti): Luonnolliset tai vastaavat synteettiset kemiallisesti määritellyt aromit: L- Glutamiinihappo (L-Teaniini) (2b) 15 mcg. Vitamiinit ja provitamiinit: B1-vitamiini (3a820) 683 mcg, B6-vitamiini (3a831) 61 mcg, B3-vitamiini (3a315) 3000 mcg. Aminohapot, niiden suolat ja analogit: L-Tryptofaani (3c341) 250000 mcg. Ravintoaineet: Raakahiilihydraatti 28%, raakavalkuainen 37%, raakarasva 5%, raakakuitu 17%, tuhka 13%, Kcal 234/100g. Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa alle 25°C lämpötilassa. Suojattava suoralta auringonvalolta. Ainoastaan eläimille. Säilytetään lasten ulottumattomissa.

Pakkauskoko: 30 tablettia ja 10 tablettia 

Valmistaja: Wepharm, S.A. Rua Principal, Lote 12/16C Zona Industrial de Porto de Mós 2480-407 Porto de Mós – Portugal

Maahantuoja: Pia Pharma Oy, Nurmijärvi     info@piapharma.fi

Tuote: 92043

Suosittelemme myös

WeCysto Plus makutabletit virtsateiden toiminnan tueksi

92069_wecysto_plus_30_tablettia_l.png&width=280&height=500
WeCysto® PLus makutabletit on täydennysrehu koirille ja kissoille tukemaan virtsateiden hyvinvointia. 
WeCysto® Plus sisältää anti-inflammatorisesti vaikuttavia Omega-3 rasvahappoja, karpaloa sekä ainesosia kuten hyaluronihappoa ja glykosaminoglykaaneja, jotka suojaavat virtsarakon seinämää.
Koostumus..

Tuote: 92069

Hinta: 26.90 €

WeCalm 30 makutablettia

wecalm_30tabs_r.png&width=280&height=500
WeCalm® makutabletit on koirille ja kissoille tarkoitettu täydennysrehu, joka voi auttaa hermostunutta lemmikkiä rentoutumaan - luonnollisin keinoin.
WeCalm® makutabletit sopivat käytettäväksi monissa erilaisissa tilanteissa, jotka aiheuttavat lemmikille pelkoa tai ahdistuneisuutta. Tuote sopii käytettäväksi..

Tuote: 92045

Hinta: 28.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »