Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

WeCalm 10 makutablettia -10%

Hinta:12.51 €13.90 €

WeCalm® makutabletit on koirille ja kissoille tarkoitettu täydennysrehu, joka auttaa hermostunutta lemmikkiä rentoutumaan.

WeCalm® makutabletit sopivat käytettäväksi monissa erilaisissa tilanteissa, jotka aiheuttavat lemmikille pelkoa tai ahdistuneisuutta. Tuote sopii avuksi levottomuuteen liittyen ukonilmaan, ilotulitulitukseen, vieroitukseen, eroahdistukseen, matkustamiseen, hoitopaikassa olemiseen sekä ei-toivotun tai häiriökäyttäytymisen hallintaan kuten esim. käytösongelmaperäisessä sisäsiisteysongelmassa tai käytösterapian tukena.

WeCalm® soveltuu käytettäväksi myös helpottamaan eläimen keskittymistä ja edistämään oppimistapahtumaa koulutustilanteissa. Tuotetta suositellaan oppimisen tueksi erityisen vilkkaille sekä ympäristöärsykkeisiin voimakkaasti reagoiville lemmikeille. 

Sisältö: Kalaproteiinihydrolysaatti (Peptazine®) 136 mg, L-Tryptofaani 250 mg, L-Teaniini 0,15 mg, B1-vitamiini 0,68 mg, B3-vitamiini 3 mg,  B6-vitamiini 0,06 mg

Käyttöohje: Anna suositeltu annos 1-2 tuntia ennen stressaavaa tilannetta. Vaikutus kestää noin 12 h. WeCalm voidaan sekoittaa lemmikin ruokaan tai se voidaan antaa suoraan suuhun.

Annostus:

Lemmikin paino alle 5 kg: 1/2 tablettia päivässä

Lemmikin paino 5 - 10 kg: 1 tabletti  päivässä

Lemmikin paino 10 - 25 kg: 2 tablettia  päivässä

Lemmikin paino 25 - 40 kg: 3 tablettia päivässä

Lemmikin paino > 40 kg: 4 tablettia päivässä

Yksittäiset tapahtumat, jotka voivat aiheuttaa pelkoa tai ahdistusta:

Anna WeCalm 1-2 tuntia ennen levottomuutta aiheuttavaa tapahtumaa. Annostus voidaan uusia, mikäli haluttua vaikutusta ei ole saavutettu. Annostusta voidaan pienentää toivotun vaikutuksen mukaisesti.

Pitkäaikainen käyttäytymisongelmien hallinta:

Anna puolikas normaalista annoksesta tarpeen mukaan. Annosta voidaan pienentää, kun haluttu vaikutus on saavutettu, ja annos voidaan toistaa tilanteen uusiessa.

WeCalm® on luonnontuote, joka on erityisesti suunniteltu vaikuttamaan positiivisesti neurovälittäjäaineiden, kuten GABA:n, serotoniinin ja dopamiinin, tasoihin. Se auttaa eläintä käsittelemään paremmin uhkaavia tilanteita, pelkotiloja ja fobioita ja olemaan jälleen rauhallinen ja tyytyväinen.

Peptazine® on hydrolysoitu kalaperäinen peptidi, jolla on bentsodiatsepiinin kaltaisia vaikutuksia hypotalamus-aivokuori-lisämunuaisakselilla sekä sympatoadrenaliinista aktiivisuutta. Se lisää gamma-aminovoihapon (GABA) eritystä hippokampuksesta ja hypotalamuksesta ja tehostaa näillä mekanismeilla ahdistuksen hallintaa ja oppimisprosessia.

L-Tryptofaani on neurovälittäjäaine serotoniinin esiaste. Serotoniinin tehtävänä on hallita käyttäytymistä ja mielialaa. On havaittu, että alhaiset serotoniinitasot ovat suoraan liitoksissa stressiin, masennukseen ja aggressioon.

L-Teaniini vaikuttaa positiivisesti GABA-neurovälittäjäaineen määrään. GABA on tärkeä välittäjäaine erityisesti pelkoon ja ahdistukseen liittyvien keskushermoston vasteiden hallinnassa. L-Teaniini auttaa myös nostamaan serotoniini- ja dopamiinitasoja ja alentamaan noradrenaliinitasoja.

B1-, B3- ja B6-vitamiinit vaikuttavat positiivisesti neuronien hyvinvointiin ja aivojen toimintaan, vähentävät jännitystä ja parantavat keskittymistä. Ne ovat välttämättömiä kofaktoreita useiden välittäjäaineiden tuotannon ja aktiivisuuden kannalta, ja erityisesti B6-vitamiini (pyridoksiini) on tärkeä muutettaessa 5-hydroksitryptofaania serotoniiniksi.

 

 

WeCalm® tuotteen käyttöindikaatioita yksittäisissä tapauksissa:

Uuteen ympäristöön liittyvä levottomuus: Hoitopaikassa oleminen, muutto uuteen kotiin, uusi lemmikki, perheeseen syntynyt lapsi, uusi perheenjäsen, eroahdistus tai ikävöinti.

Koviin ääniin liittyvä reagointi tai pelko: Ilotulitus, ukkonen, sireenit jne.

Tiettyihin tilanteisiin liittyvä stressi: Automatkat, eläinlääkärissä käynti, trimmaus

Käytösterapia: Eläintä altistetaan asteittaisesti ja toistuvasti sen aiemmin kohtaamiin, stressiä aiheuttaneisiin tilanteisiin. Oppimisprosessia pyritään helpottamaan dopamiinin ja serotoniinin metaboliaan liittyvillä positiivisilla vaikutuksilla.

Opetustilanteet kuten pentukurssit: Oppimisprosessia pyritään helpottamaan dopamiinin ja serotoniinin metaboliaan liittyvillä positiivisilla vaikutuksilla. Rauhallinen eläin pystyy keskittymään paremmin, on vastaanottavaisempi koulutukselle ja vähemmän reaktiivinen ympäristön ärsykkeille.

WeCalm® tuotteen käyttöindikaatioita pitkäaikaisten käytösongelmien hallinnassa:

Käytösongelmat: Ongelmat sisäsiisteydessä (ulostaminen tai virtsaaminen ei-toivottuihin paikkoihin), tavaroiden pureskelu, ääntely tai hännän jahtaaminen

Eroahdistus: Tavaroiden tai kodin tuhoaminen, ääntely (haukkuminen tai ulvominen), ruokahalun katoaminen.

Toisiin eläimiin, ihmisiin tai asioihin reagoiminen: Merkkejä aggressiosta toisia eläimiä tai ihmisiä kohtaan (postinjakaja, vieraat jne) tai kohdistuen erilaisiin esineisiin

Miksi melko tavallisen tuntuiset tilanteet aiheuttavat lemmikeille niin paljon pelkoa ja stressiä?

Käyttäytymismuutokset ovat valitettavan yleisiä koirilla ja kissoilla. Ne liittyvät hyvinkin erilaisiin tilanteisiin ja kokemuksiiin, jotka voivat aiheuttaa pelkoa ja ahdistusta. Yleisiä pelon ja stressin oireita eläimillä ovat mm. kuolaaminen, esineiden tuhoaminen, ruokahalun heikentyminen, virtsaaminen ja ulostaminen, liiallinen nuoleminen, haukkuminen, raapiminen, piileskely ja tärinä.

Kohdatessaan ensimmäistä kertaa uhkatekijän, eläin saattaa reagoida voimakkaasti ja yrittää ratkaista ongelman välittömästi (karkaa, haukkuu jne.). Koska suurin osa uhkaavista tilanteista tai tekijöistä ei katoa eläimen reaktion vaikutuksesta, se yrittää reagoida entistä voimakkaammin, yrittäen näin saada uhkatekijän katoamaan. Uhan / ärsykkeen toistuessa eläimen reaktioista tulee yhä nopeampia, automaattisia ja voimakkaampia. Eläin saattaa alkaa reagoida ei-toivotulla tavalla myös alhaisemman intensiteetin ärsykkeisiin tai normaaleihin tilanteisiin, jotka muistuttavat näistä stressitekijöistä.

Pienetkin muutokset, joista monia emme pysty kontrolloimaan, saattavat olla riittäviä käynnistämään stressiin ja pelkoon liittyvät mekanismit. Geneettiset ominaisuudet sekä aiemmat pelkotiloja aiheuttaneet kokemukset saattavat voimistaa näitä mekanismeja.

Tuotetiedot

WeCalm® makutabletit

Koirille ja kissoille tarkoitettu täydennysrehu, joka rauhoittaa ja rentouttaa hermostuneita lemmikkejä.     Koostumus: Kalaproteiinihydrolysaatti (Peptazyne), hydrolysoitu eläinproteiini, orgaanisten happojen magnesiumsuola. Lisäaineet (per tabletti): Luonnolliset tai vastaavat synteettiset kemiallisesti määritellyt aromit: L- Glutamiinihappo (L-Teaniini) (2b) 15 mcg. Vitamiinit ja provitamiinit: B1-vitamiini (3a820) 683 mcg, B6-vitamiini (3a831) 61 mcg, B3-vitamiini (3a315) 3000 mcg. Aminohapot, niiden suolat ja analogit: L-Tryptofaani (3c341) 250000 mcg. Ravintoaineet: Raakahiilihydraatti 28%, raakavalkuainen 37%, raakarasva 5%, raakakuitu 17%, tuhka 13%, Kcal 234/100g. Säilytys: Säilytetään kuivassa paikassa alle 25°C lämpötilassa. Suojattava suoralta auringonvalolta. Ainoastaan eläimille. Säilytetään lasten ulottumattomissa.

Pakkauskoko: 30 tablettia ja 10 x 10 tablettia display

Valmistaja: Wepharm, S.A. Rua Principal, Lote 12/16C Zona Industrial de Porto de Mós 2480-407 Porto de Mós – Portugal

Maahantuoja: Pia Pharma Oy, Eteläinen-Salmitie 1, 02430 Masala   info@piapharma.fi

Tuote: 92043

Suosittelemme myös

WeCysto geeli virtsateiden toiminnan tueksi

wecysto_kissan_virtsatieoireisiin.png&width=280&height=500
WeCysto® oraaligeeli  on täydennysrehu kissoille tukemaan virtsateiden hyvinvointia. WeCystoa suositellaan täydennysrehuksi tilanteissa, joissa poikkeavan virtsaamiskäyttäytymisen syyn epäillään olevan jokin taustatekijä kissan elinympäristössä (esim. äänipelko, muutto, uusi perheenjäsen tai laumahierarkiaongelmat..

Tuote: 92067

Hinta: 26.90 €

WeCalm 30 makutablettia päiväystuote -20%

wecalm_30tabs_r.png&width=280&height=500
Tämän tarjoustuotteen parasta ennen päiväys 03-2023
WeCalm® makutabletit on koirille ja kissoille tarkoitettu täydennysrehu, joka auttaa hermostunutta lemmikkiä rentoutumaan.
WeCalm® makutabletit sopivat käytettäväksi monissa erilaisissa tilanteissa, jotka aiheuttavat lemmikille pelkoa tai ahdistuneisuutta..

Tuote: 92045 EXP 03-2023

Hinta: 23.12 €28.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »