Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

WeNefro

Hinta alk.28.90 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
WeNefro 100 ml + WeHemo 30 ml (-5%)45.90 €
WeNefro 250 ml (92062)50.90 €
WeNefro 100 ml (92060)28.90 €

WeNefro® oraalipasta on erittäin maittava täydennysrehu joka sisältää ainesosia, jotka auttavat tukemaan munuaisten toimintaa. Tuotetta suositellaan täydennysrehuksi kroonista munuaisten vajaatoimintaa (CKD) sairastaville koirille ja kissoille. WeNefro® yhdistää joukon ainesosia, joilla on munuaisten toimintaa tukevia ominaisuuksia.

 

Koostumus

per 2 ml WeNefro tuotetta

Rheum o­cinale, raparperi

150 mg

Plantago ovata, psyllium

150 mg

Oxyacantha Crataegus, orapihlaja

71,4 mg

Kalsiumkarbonaatti

20 mg

Magnesiumkarbonaatti

19 mg

B6-vitamiini

10 mg

B9-vitamiini (foolihappo)

400 µg

B12-vitamiini

200  µg

 

Käyttöohje ja annostus:

RAVISTA VOIMAKKAASTI ENNEN KÄYTTÖÄ!  WeNefro® oraalipasta voidaan sekoittaa ruokaan tai antaa suoraan lemmikin suuhun. Eläinlääkärin tulee määrittää sopivan hoitojakson pituus.

Yksi annostelupumpun painallus = 1 ml tuotetta.

Eläimen paino

Annos

Alle 4 kg

1 painallus 2 kertaa päivässä

5 - 12 kg

2 painallusta 2 kertaa päivässä

12 - 20 kg

3 painallusta 2 kertaa päivässä

20 - 30 kg

4 painallusta 2 kertaa päivässä

Yli 30 kg

5 painallusta 2 kertaa päivässä

 

RHEUM OFFICINALE, RAPARPERI

Raparperin on osoitettu suojaavan munuaiskudosta. Tulehdusprosessit aiheuttavat progressiivista fibroosia ja funktionaalisen parenkyymikudoksen vähentymistä. Raparperi sisältää runsaasti tanniineja ja antranoidiyhdisteitä, ja auttaa hallitsemaan tulehdustilaa ja entsyymien toimintaa sekä kroonisen että akuutin munuaisten vajaatoiminnan yhteydessä. Jotkut tutkimukset viittaavat jopa siihen, että raparperi vähentäisi fibrogeneesiin liittyvien välittäjäaineiden ilmentymistä (TGF-1 ja PAI-1 inhibitio) ja että sillä olisi positiivisia vaikutuksia verenpaineen hallintaan.

PLANTAGO OVATA, PSYLLIUM

Liukoinen kuitu, jota käytetään usein ummetusta aiheuttavien tilojen hoitoon. Psyllium vaikuttaa positiivisesti ravinnon kulkeutumisajan säätelyyn suolistossa. Tämä on erityisen tärkeä eläimillä, jotka sairastavat kroonista munuaisten vajaatoimintaa (CKD), jossa ummetusta esiintyy usein. CKD:ta sairastavat eläimet kärsivät myös usein samanaikaisesta tulehduksellisesta suolistosairaudesta sekä asteittaisesta kuivumisesta. Psylliumia käytetään myös liittyen sen kykyyn sitoa typpipitoisia yhdisteitä suolistosta alentaen näin niiden pitoisuutta plasmassa.

KALSIUMKARBONAATTI JA MAGNESIUMKARBONAATTI

Hyperfosfatemian hallinta on välttämätöntä CKD: n hoidossa. Kalsiumkarbonaatti ja magnesiumkarbonaatti vähentävät fosforin imeytymistä kelatoivan vaikutuksensa kautta. Lisäksi magnesiumkarbonaatilla on mahalaukun liikahappoisuutta neutraloiva vaikutus, mikä on hyödyllistä CKD-potilailla.

OXYACANTHA CRATAEGUS, ORAPIHLAJA

Polyfenoliset yhdisteet (oligomeeriset prosyanidiinit ja flavonoidit) syntyvät kasvien sekundaarisessa metaboliassa, ja niitä käytetään laajalti perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä liittyen sydänsairauksiin ja hypertensioon sekä niiden antioksidanttisten vaikutusten vuoksi. Orapihlajauutetta on käytetty laajalti ylläpitämään sopivaa verenpainetta eläimillä, joilla on CKD.

B-VITAMIINIKOMPLEKSI

CKD:hen liittyy tiettyjen vitamiinien alentunut imeytyminen ja niiden menettäminen virtsaan, samoin kuin alentunut ruokahalu. Näiden vitamiinien puute voi entisestään pahentaa ruokahaluttomuutta. WeNefro sisältää B6-vitamiinia, B9-vitamiinia (foolihappoa) ja B12-vitamiinia.

WeNefro® täydennysrehu koirille ja kissoille.

Sisältää ainesosia, jotka tukevat normaalia munuaisten toimintaa. Eläinlajit: Koirat ja kissat.

 Koostumus: Glyseriini; mallasuute (ohra, maissi); kalsiumkarbonaatti; Crataegus pinnati­da –kasvin prosessoinnista saadut tuotteet, orapihlaja; Rheum palmatum ja Rheum o‑cinale –kasvien prosessoinnista saadut tuotteet, raparperi; magnesiumkarbonaatti; jänönratamo (Plantago ovata) Lisäaineet (per kg): Sensoriset lisäaineet: Aromiaineet: Aromi (maksa ja sisäelimet) 102. Ravitsemukselliset lisäaineet: Vitamiinit, provitamiinit ja kemiallisesti tarkkaan määritellyt aineet, joilla on samankaltainen vaikutus: B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi) (3a831) 5 g; Foolihappo (3a316) 0,2 g; B12-vitamiini (syanokobalamiini) 0,1 g. Teknologiset lisäaineet: Hyytelöimisaine: Natriumkarboksimetyyliselluloosa (E 466) 7,3 g; Säilöntäaine: Kaliumsorbaatti (E 202) 2,7 g. Ravintoaineet (teoreettinen analyysi): Raakavalkuainen: Raakavalkuainen: 11,7%; Raakarasva: 1,8%; Raakakuitu: 3,6%; Tuhka: 12,0%;Kosteus: 53,4.

Tuotekuvaus: Oraalipasta. Pakkauskoko: 100 ml ja 250 ml. Säilytys: Alkuperäispakkauksessa kuivassa paikassa suojattuna valolta ja kuumuudelta (alle 25° C). Säilytetään lasten ulottumattomissa

Valmistaja:

Wepharm - Veterinįria, S.A Rua Principal, Lote 12/16C, Zona Industrial de Porto de Mós, 2480-407 Porto de Mós, PORTUGAL

Maahantuoja:

Pia Pharma Oy, Eteläinen-Salmitie 1, 02430 Masala

Email: info@piapharma.fi ­ www.piapharma.­fi

 

 

Tuote: 92060

Suosittelemme myös

WeHemo 30 ml

wehemo_30ml_hypokalemian_tukihoitoon.png&width=280&height=500
WeHemo® 30 ml on helposti annosteltava täydennysrehuvalmiste kissoille ja koirille. Huomaa konsentroidun liuoksen pienen pieni annoskoko !
Konsentroitu oraaliliuos = erittäin pieni annosvolyymi. Sisältää runsaasti kaliumia, verisolujen normaalin toiminnan ja uudistumisen kannalta tärkeitä vitamiineja..

Tuote: 92050

Hinta: 19.90 € - 79.60 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »