Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VETERICYN Plus

Vetericyn Plus on vesipohjainen hoitotuotesarja kaikille eläimille. Doping 0 vrk. Kirvelemätön ja lähes hajuton Vetericyn soveltuu sekä päivittäiseen terveydenhoitoon että avuksi erilaisissa ongelmatilanteissa. Vetericyn -tuotesarja sisältää tehokkaat ratkaisut ihon, haavojen, korvien ja silmien puhdistukseen. Tuotteet sopivat mm. ärtyneen ihon ja tassunpohjien puhtaanapitoon, silmien ja korvien ärsytystilojen ensiapuun ja jopa suun tai intiimialueiden huuhteluun.

Hoitokokemus vesipohjaisella Vetericynillä ei ole eläimelle stressaava: tuotteiden tuoksu on neutraali ja ne eivät kirvele käytettäessä. Eläimiä hoidettaessa hoitomyönteisyyden säilyttäminen onkin äärimmäisen tärkeää, näin hoitotoimenpiteet saadaan suoritettua helpommin. Vetericyn sopii erityisen hyvin allergikoille, joilla säännöllinen ihon, korvien ja silmien paikallispuhdistus on välttämätöntä. Vetericyn-tuotteet eivät allergisoi ja ne ovat täysin vaarattomia nuoltuna ja nieltynä. Vetericyn -tuotesarja sopii käytettäväksi kaikille eläinlajeille.

Vetericyn tuhoaa 99,999% bakteereista (myös resistentit kannat), hiivoista ja sienistä jo 30 sekunnissa ja tehoaa jopa joihinkin viruksiin. Tuotteet eivät sisällä mitään lääkeaineita, näin ollen dopingvaroaika kilpailuihin ja varoaika elintarvikkeille on 0 vrk.Tehostaan huolimatta Vetericyn -tuotteet ovat myös ympäristöystävällisiä!

Tuotteita yhteensä 17 kpl