Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vetericyn Plus

Vetericyn Plus on vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton tuotesarja eläinten päivittäiseen terveydenhoitoon ja avuksi erilaisissa ongelmatilanteissa. Vetericyn tuhoaa 99,999% bakteereista (myös resistentit kannat), hiivoista ja sienistä jo 30 sekunnissa. Vetericyn -tuotesarja sisältää tehokkaat ratkaisut ihon, haavojen, korvien ja silmien päivittäiseen hoitoon ja puhdistukseen. Tuotteet sopivat mm. ärtyneen ihon ja tassunpohjien puhtaanapitoon, silmien ja korvien ärsytystilojen ensiapuun ja jopa suun tai intiimialueiden huuhteluun.

Hoitokokemus vesipohjaisella Vetericynillä ei ole eläimelle stressaava: tuotteiden tuoksu on neutraali ja ne eivät kirvele käytettäessä. Eläimiä hoidettaessa hoitomyönteisyyden säilyttäminen onkin äärimmäisen tärkeää, näin hoitotoimenpiteet saadaan suoritettua helpommin. Vetericyn sopii erityisen hyvin allergikoille, joilla säännöllinen ihon, korvien ja silmien paikallispuhdistus on välttämätöntä. Vetericyn-tuotteet eivät allergisoi ja ne ovat täysin vaarattomia nuoltuna ja nieltynä. Vetericyn -tuotesarja sopii käytettäväksi kaikille eläinlajeille.

Vetericyn -tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja ne eivät sisällä mitään lääkeaineita, näin ollen dopingvaroaika kilpailuihin ja varoaika elintarvikkeille on 0 vrk.

Tuotteita yhteensä 22 kpl

Hot Spot antiseptinen suihke 237 ml

1010_VetericynPlus_HotSpot_spray.jpg&width=400&height=500

Tuote: 1010

Hinta: 19.90 € - 39.90 €

Hot Spot hydrogeeli 89 ml

1048_VetericynPlus_HotSpot_hydrogeeli.jpg&width=400&height=500

Tuote: 1048

Hinta: 13.45 € - 47.90 €