Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

WeGastro oraalisuspensio 60 ml

Hinta:25.90 €

WeGastro® on kissoille ja koirille tarkoitettu täydennysrehu joka sisältää mahalaukkua suojaavia ainesosia ja auttaa ylläpitämään mahan normaalia toimintaa.

Annostus ja käyttöohje:

Annos on 1 ml per 5 kg eläimen painon mukaan. WeGastro annostellaan ruokailun tai lääkkeen annon jälkeen, 2-3 kertaa päivässä.

Ravista aina ennen käyttöä ! Kiinnitä annosteluruisku pulloon voimakkaasti painamalla, täytä ruisku halutulla määrällä liuosta ja annostele mieluiten suoraan lemmikin suuhun.

Koostumus WeGastro® (per ml):
Passiflora 20 mg (Passiflora incarnata/kärsimyskukka)
Kamomilla 1,34 mg (Matricaria chamomilla/Chamomilla recutita)
Natriumalginaatti 6 mg

Tyypillisimmät mahalaukun ongelmia aiheuttavat syyt lemmikkieläimillä:
-Tiettyjen mahahappojen tuottoa lisäävien lääkkeiden käyttö 
-Pahoinvointia aiheuttavien lääkkeiden ja muiden aineiden käyttö
-Epäsopiva ruokinta
-Ylipaino
-Muut ongelmat, yksittäiset tai muiden sairauksien aiheuttamat

Ruoansulatuskanavan limakalvoeste altistuu jatkuvasti haitallisille toksiineille, oksidatiiviselle stressille, erilaisille mikro-organismeille sekä lääkkeille, mikä voi johtaa limakalvon tulehdustilaan, eroosioon tai haavaumiin.
Sairauden ensivaiheessa oireilun alkuperän tunnistaminen on usein haastavaa. Ainoina oireina saattaa olla heikentynyt ruokahalu ja yleinen huonovointisuus liittyen ruoansultusongelmiin sekä gastroesofageaaliseen refluksiin joihin joskus liittyy myös vatsakipu. Mahahappojen jatkuva nouseminen ruokatorveen edesauttaa esofagiitin kehittymistä, ja pahentaa osaltaan eläimen oireilua. Taudin myöhemmässä vaiheessa saattaa esiintyä ajoittaista tai jatkuvaa oksentelua sairauden vakavuusasteesta riippuen.

Tuote: 92083

Suosittelemme myös

Vetericyn Hot Spot haavasuihke 237 ml

010_VetericynPlus_HotSpotSpray.jpg&width=280&height=500
Vesipohjainen, kirvelemätön ja lähes hajuton antimikrobinen suihke Hot Spot-alueen, ihon ja pienten ihovaurioiden puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin. Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Tuote on 100% turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä. Vaaratonta..

Tuote: 1010

Hinta: 30.90 €

WeDental entsyymihammastahna 100 ml

wedental2.png&width=280&height=500
WeDental on maistuva ja helppokäyttöinen entsyymaattinen hammastahna riittoisassa pumppupullossa. WeDental® simuloi suun luonnollisia olosuhteita viiden entsyymin yhdistelmän avulla. Nämä entsyymit vahvistavat syljen luontaisia puolustusmekanismeja ja estävät suun kuivumista. Syljen liukastus- ja huuhteluvaikutuksilla..

Tuote: 92047

Hinta: 14.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »