Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

WeGastro oraalisuspensio 60 ml

Hinta:25.90 €

WeGastro® on kissoille ja koirille tarkoitettu täydennysrehu joka sisältää mahalaukkua suojaavia ainesosia ja auttaa ylläpitämään mahan normaalia toimintaa.

Annostus ja käyttöohje:

Annos on 1 ml per 5 kg eläimen painon mukaan. WeGastro annostellaan ruokailun tai lääkkeen annon jälkeen, 2-3 kertaa päivässä.

Ravista aina ennen käyttöä ! Kiinnitä annosteluruisku pulloon voimakkaasti painamalla, täytä ruisku halutulla määrällä liuosta ja annostele mieluiten suoraan lemmikin suuhun.

Koostumus WeGastro® (per ml):
Passiflora 20 mg (Passiflora incarnata/kärsimyskukka)
Kamomilla 1,34 mg (Matricaria chamomilla/Chamomilla recutita)
Natriumalginaatti 6 mg

Tyypillisimmät mahalaukun ongelmia aiheuttavat syyt lemmikkieläimillä:
-Tiettyjen mahahappojen tuottoa lisäävien lääkkeiden käyttö 
-Pahoinvointia aiheuttavien lääkkeiden ja muiden aineiden käyttö
-Epäsopiva ruokinta
-Ylipaino
-Muut ongelmat, yksittäiset tai muiden sairauksien aiheuttamat

Ruoansulatuskanavan limakalvoeste altistuu jatkuvasti haitallisille toksiineille, oksidatiiviselle stressille, erilaisille mikro-organismeille sekä lääkkeille, mikä voi johtaa limakalvon tulehdustilaan, eroosioon tai haavaumiin.
Sairauden ensivaiheessa oireilun alkuperän tunnistaminen on usein haastavaa. Ainoina oireina saattaa olla heikentynyt ruokahalu ja yleinen huonovointisuus liittyen ruoansultusongelmiin sekä gastroesofageaaliseen refluksiin joihin joskus liittyy myös vatsakipu. Mahahappojen jatkuva nouseminen ruokatorveen edesauttaa esofagiitin kehittymistä, ja pahentaa osaltaan eläimen oireilua. Taudin myöhemmässä vaiheessa saattaa esiintyä ajoittaista tai jatkuvaa oksentelua sairauden vakavuusasteesta riippuen.

Tuote: 92083

Suosittelemme myös

WeNefro

wenefro_munuaisten_vajaatoiminta_100ml_l.png&width=280&height=500
WeNefro® oraalipasta on erittäin maittava täydennysrehu joka sisältää ainesosia, jotka auttavat tukemaan munuaisten toimintaa. Tuotetta suositellaan täydennysrehuksi kroonista munuaisten vajaatoimintaa (CKD) sairastaville koirille ja kissoille. WeNefro® yhdistää joukon ainesosia, joilla on munuaisten..

Tuote: 92060

Hinta: 28.90 € - 50.90 €

Vetericyn Antimikrobinen silmähuuhde 89 ml + silmägeeli 89 ml

1037_silmahuuhde_89_ml.jpg&width=280&height=500
Vetericyn Plus Eye Care antimikrobinen silmähuuhde ja silmägeeli sopii silmien rutiinipuhdistukseen sekä avuksi ongelmatilanteissa kuten ympäristö- tai allergiaperäisissä silmien ärsytystiloissa. Säännöllisen Vetericyn-silmähuuhteen käytön on todettu myös ehkäisevän vaaleiden karvojen värjäytymistä kyynelnesteen..

Tuote: 1037-1067

Hinta: 50.80 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »