Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pentupaketti - ilmoita pentuetiedot !Hinta alk.0.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Pentupaketti A: Vetericyn - (Huom ! VAIN PENTUEEN TIETOJA VASTAAN!)0.00 €
Pentupaketti C: Vetericyn + WeCalm 2 tabl (Huom ! VAIN PENTUEEN TIETOJA VASTAAN!)2.00 €

Muista ILMOITTAA PENTUEEN TIEDOT tilauksen "lisätietoja" -kohtaan tai viimeistään sähköpostitse vastauksena tilausvahvistukseen ! 

Toimi näin :

  1. Tilaa yhtä monta pentupakettia kuin pentuja on syntynyt
  2. Kirjoita "lisätietoja" -kohtaan pentueen tiedot:
  • kennelnimi + rotu
  • emän nimi ja rekisterinumero
  • pentujen syntymäaika 

HUOM!!!!! Pidätämme oikeuden jättää pentupaketti toimittamatta mikäli pentueen tietoja ei ole toimitettu tilauksen yhteydessä.

ILMAN MUITA OSTOKSIA pentupakettien toimitusaika on keskimäärin 2-3 viikkoa - teethän siis tilauksesi ajoissa ennen luovutusikää ! Jos tilaat pentupaketin lisäksi verkkokaupastamme muita tuotteita, toimitus lähtee meiltä kuten muutkin verkkokauppatilaukset, arviolta 2-4 vrk kuluessa tilauksesta.

 Pentupaketti A 

  • Matkakokoinen Vetericyn Plus -haavasuihke haavereiden varalle

Pentupaketti C

  • Matkakokoinen Vetericyn Plus -haavasuihkepullo haavereiden varalle
  • WeCalm - makutabletti 2 kpl jotta pennun matka uuteen kotiin sujuisi rauhallisin mielin ja uusiin asioihin tottuminen uudessa ympäristössä sujuisi ilman ongelmia

 

WeCalm makutabletti annostusohje:

Annostelu 1-2 h ennen toivottua vaikutusta (kesto n. 12 h): 

1/4 tabl per < 3 kg 

1/2 tabl per 3-5 kg

1 tabl per 10 kg 

Tuote on 100% turvallinen ja sillä ei ole yliannosteluvaaraa - vaikka pennun / lemmikin paino olisi reilusti alle 3 kg. WeCalm on lisäravinne; se ei sisällä mitään lääkeaineita. Selkeästi aroille yksilöille voidaan käyttää kaksinkertaista annosta - pitkäaikaisessa käytössä annosta voidaan pienentää suosituksesta.

WeCalm

WeCalm on koirille ja kissoille tarkoitettu täydennysrehu, joka sopii käytettäväksi erilaisissa tilanteissa jotka jännittävät lemmikkiä. Uuteen kotiin sopeutuminen, matkustaminen ja yksin olemiseen totutteleminen ovat tilanteita, jotka toiset lemmikit kokevat aluksi stressaavina. WeCalm auttaa myös keskittymään paremmin oppimistilanteissa, ja se onkin oiva apu paitsi pennuille esim. pentukursseilla tai hihnakoulutuksessa, myös jatkossa pennun, nuoren koiran tai vilkkaan aikuisenkin yksilön koulutuksen tukena.

Vetericyn

Eläimiä - etenkin pentuja - käsitellessä hoitomyönteisyyden säilyttäminen on äärimmäisen tärkeää, näin hoitotoimenpiteet saadaan suoritettua myös jatkossa ongelmitta. Hoitokokemus vesipohjaisella Vetericynillä on eläimelle mahdollisimman vähän stressaava: tuotteiden tuoksu on neutraali ja ne eivät kirvele käytettäessä.

Vetericyn sopii mm. ärtyneen ihon ja tassunpohjien puhtaanapitoon, silmien ja korvien ärsytystilojen ensiapuun ja suun huuhteluun. Tuotetta voi siis käyttää paitsi ensiapuna haaverin sattuessa, myös ärtyneen/kutisevan ihon puhdistukseen.

Tuote on 100% turvallinen ja vaaraton nieltynä/nuoltuna. Vetericyn Plus ei allergisoi eikä sisällä mitään ärsyttäviä ainesosia. Vetericyn sopii erityisen hyvin allergikoille, joilla säännöllinen ihon, korvien ja silmien paikallispuhdistus on välttämätöntä. Vetericyn-tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja ne sopivat käytettäväksi kaikille eläinlajeille. 

 

Lisätiedot

Valmistaja: Innovacyn inc.
Valmistaja: Wepharm

Suosittelemme myös

Vetericyn+ VF Wound & Skin Cleanser 500 ml

2000_Vetericyn_VF_haavasuihke_500ml&width=280&height=500
HEVOSET 2024 -tarjous: Ison pullon ostajalle 55 ml matkakoko kaupan päälle ! 
Antimikrobinen kirvelemätön haavasuihke - Veterinary Formula
Käyttöohje: eläinlääkärin ohjeen mukaan.
Vahvuus: HOCl 0,015 %

Tuote: 2000

Hinta: 54.90 €

Vetericyn+ Dressing Gel 237 ml

1047__1048_1041.png&width=280&height=500
Pitkävaikutteinen antimikrobinen geeli ihon, ihovaurioiden, Hot Spot -alueiden ja pienten haavojen puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin.  Edesauttaa haavojen fysiologista puhdistumisprosessia. Lievittää kutinaa ja punoitusta. Turvallinen käyttää silmien, suun ja limakalvojen läheisyydessä..

Tuote: 1041

Hinta: 36.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »