Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Luonnollinen punkki- ja hyönteiskarkoite 120 ml

Hinta:49.90 €

LUONNOLLINEN  HYTTYS- JA PUNKKIÖLJY 

Turvallinen öljyvalmiste auttaa pitämään hyttysiä, punkkeja ja muita hyönteisiä loitolla luonnollisella tavalla! Tuote soveltuu myös esim. hyönteisten pistoille alttiille alueiden, kuten mahanalusen ja korvalehtien suojaamiseen pistäviltä hyönteisiltä.

Tuotteen vaikutus kestää yhdellä annostelulla noin 3-4 päivää. Tästä johtuen tuote soveltuu erityisen hyvin lyhytaikaiseen tarpeeseen esim. loman tai mökkireissun ajaksi. Tuotetta voi käyttää myös jatkuvasti koko punkkikauden ajan.
Sisältää ihoa ja turkkia hoitavia ainesosia. Turvallinen käyttää myös pienikokoisille eläimille sekä pennuille ja kantaville nartuille. Vaaratonta nuoltuna. Punkkikarkoitetta voi koirien lisäksi käytää ulkoileville kissoille ja kaneille sekä hevosille.


Ainesosat: pihkaa ja eteerisiä kasvipohjaisia öljyjä. Tuotteen sisältämistä ainesosista on tehty tutkimuksia, joiden perusteella hyönteiset luontaisesti välttävät kontaktia näiden aineiden kanssa. Tuote ei sisällä mitään teollisia kemikaaleja, lääkeaineita tai hyönteismyrkkyjä. 


Käyttöohje: Ravistettava ennen käyttöä. Hierotaan turkkiin pieni määrä per kohta erityisesti jalkoihin, niskaan, poskien ja kaulan alueelle sekä vatsanaluseen. Kerta-annostelun vaikutus kestää 3-4 päivää. Voidaan tarvittaessa käyttää  päivittäin. 


Varoitukset: Jos olet hartseille allerginen, käytä annostellessa käsineitä (eläimillä ei ole raportoitu yliherkkyyttä pihkan hartseille). Vältä öljyn joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

Lisähuomautukset: Huomioi, että kyseessä on luonnontuote jota voidaan käyttää punkkilääkkeiden ohella tai apuna punkkikaude aikana niillä yksilöillä, joille ulkoloislääkkeet eivät syystä tai toisesta sovellu. Punkkiöljy ei ole punkkeja tappava valmiste eikä korvaa tähän tarkoitukseen käytettäviä lääkeaineta. Tarkista eläin punkkien varalta päivittäin.

Pakkauskoko: 60 ml tai 120 ml

Tuote: 73021

Lisätiedot

Valmistaja: LYCKOBIO AB (Uppsala, Sverige)

Suosittelemme myös

Luonnollinen punkki- ja hyönteiskarkoite 60 ml

Punkkikarkoite_lapponica-pet-care.jpg&width=280&height=500
LUONNOLLINEN  HYTTYS- JA PUNKKIÖLJY 
Turvallinen öljyvalmiste auttaa pitämään hyttysiä, punkkeja ja muita hyönteisiä loitolla luonnollisella tavalla! Tuote soveltuu myös esim. hyönteisten pistoille alttiille alueiden, kuten mahanalusen ja korvalehtien suojaamiseen pistäviltä hyönteisiltä.
Tuotteen..

Tuote: 73020

Hinta: 34.90 €

Tassuvaha 8%

Lapponica-pet-care-spruce-resin-paw-cream_1.jpg&width=280&height=500
Kosteudelta ja ympäristöolosuhteilta suojaava hoitovoide herkälle iholle. Sopii esim. atooppisen ihon suojaamiseen pakkaselta, ympäristön kosteudelta ja tiesuolalta. Sisältää antimikrobista, anti-inflammatorista ja ihon uusiutumista edistävää pihkaa (8%), kosteuttavaa sheavoita ja kookosrasvaa sekä mehiläisvahaa..
Hinta: 27.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »