Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pihkavaha 20 ml

Hinta:27.90 €

Tassuvaivoja ? Suojaa herkät tassut kosteudelta, lumelta, pakkaselta ja tiesuolalta ! 

Kosteudelta ja ympäristöolosuhteilta suojaava pihkavaha herkälle iholle. Sopii esim. atooppisen ihon suojaamiseen pakkaselta, ympäristön kosteudelta ja tiesuolalta. Sisältää antimikrobista, anti-inflammatorista ja ihon uusiutumista edistävää pihkaa (8%), kosteuttavaa sheavoita ja kookosrasvaa sekä mehiläisvahaa. Vahan ansiosta jättää ihoalueelle ohuen kosteudelta suojaavan kalvon. 

Käyttöohje: Puhdista tassunpohjat karkeasta liasta ja huuhtele tarvittaessa vedellä ja kuivaa. Hiero voidetta hellävaraisesti pyörivin liikkein anturoihin ja niiden väleihin 2-3 kertaa päivässä.

Ainesosat:  BUTYROSPERMUM PARKII* (sheavoi), COCOS NUCIFERA OIL *(kookosöljy), OLEA EUROPEA* (oliiviöljy), PICEA ABIES RESIN (kuusenpihka 8%), ROSMARINUS OFFICINALIS  LEAF  EXTRACT*(rosmariiniuute), CERA ALBA (MEHILÄISVAHA), VACCINIUM MYRTILLUS SEED OIL (mustikansiemenöljy), TOCOPHEROL (E-vitamiini).       

* LUOMU, EU CERTIFIED ORGANIC SOURCE.  

Pakkauskoko 20 ml   

Lisätiedot

Valmistaja: LYCKOBIO AB (Uppsala, Sverige)

Suosittelemme myös

Kosteuttava pihkavoide (10%) 10 ml

Lapponica_pet_care_spruce_resin_salva_2020.png&width=280&height=500
Kuuriluontoisesti käytettävä pihkavoide ihottumiin, haavaumiin ja ihon hankaumiin sekä atooppiselle iholle. Nopeasti imeytyvä, tehokkaasti kosteuttava koostumus.
Rauhoittaa ja hoitaa ärtynyttä ihoa. Sisältää antimikrobista, anti-inflammatorista ja ihon uusiutumista edistävää pihkaa (10%), sekä kosteuttavaa..
Hinta: 17.90 €

Natural Equine Skin Oil 120 ml

LPC_Equine_skin_oil_120_ml_SE_2021.jpg&width=280&height=500
LUONNOLLINEN TAPA HOITAA HARJANJUUREN JA HÄNNÄNTYVEN IHOA HYÖNTEISKAUDELLA 
Hoitoöljy sisältää kuivaa ja hilseilevää ihoa kosteuttavia ja hoitavia ainesosia, eteerisiä öljyjä sekä antibakteerista pihkaa. 
Käyttöohje: Ravistettava ennen käyttöä. Hierotaan puhtaalle iholle harjan ja hännän jouhien juureen..

Tuote: 73121

Hinta: 39.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »